Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Date og afslag

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Spider jeg syns det er lidt koldt at skrive hej tak for middag hav det godt duer ikke min type..ha ha

    Lotte..jeg ku godt tænke mig at troppe op med en dårlig hårdag og skæv make up og kedeligt tøj ...hvis han så skrev næste dag ja SÅ KU HAN LI MIG gg...

    Nej ved hvad du mener og du har ret...
    Jeg er bare så flov over jeg gik kold og ikke kunne finde ud af at at skrive..er nået derhen hvor jeg tænker " Hej xxx da jeg kom hjem smadrede min mobil i gulvet og forbindelsen til mit internet virkede ikke ..plus en i min familie faldt ned i et fly DERFOR HAR JEG IKKE SKREVET før nu ..bare for at sig hej osv

    Dårlig hårdag eller ej..vil se en film og så op på hesten igen..

    Hvordan kan man forklare man ikek har skrevet før nu? Nå det vi to om så det går nok...men jeg syns ikke det er ok af mig. Det var bare det .
  • Indstillinger
    Hej Maj du skal kun søge mænd fra de betalte dating sider hvor du og dem betaler for at være med . der hvor det er gratis er der alt mulige mennesker man ikke kan stole på . dermed ikke sige de ikke også kan forekomme på de andre men chancen er mindre. Se efter om de kun vil have sex og når du taler med dem siger de alt mulig hvad de vil med dig . ang sex skal du passe på . det kan være en med dårlige hensigter. det er farligt derude i dag at finde kærster . især for os der har svært ved at sige nej. og tolke andre mennesker. vær forsigtig.
  • Indstillinger
    Måden du skriver på og er på tyder du er meget ung så forstår ikke hvorfor du sku blive fornærmet da han sagde "overgangsalder" han sagde det i sjov fordi du er ung hvis du var ældre havde han nok ikke sagt det.
    Hvor svært er det at skrive til ham " tak for en hyggelig dag men vi skal ikke ses mere for vi er ikke noget for hinanden" han skal nok forstå det og han har det sikkert på samme måde som dig.
    Det med en dårlig hårdag findes ikke som en herinde skriver at det er noget som er blevet opfundet, dårlig hårdag kommer hvis man ikke har vasket sit hår i et par dage så det bliver fedtet men man skal bare vaske håret inden man møder sin date, så kommer håret til at sidde perfekt når det er nyvasket og nemmere at arbejde med håret.
  • Indstillinger
    Hej Maj,

    Selvfølgelig skal man da være ren og have rent tøj på til en date. :-) Man må da også godt have gjort lidt ud af sig selv - selvfølgelig, selvfølgelig, MEN jeg mener ikke, verden skal bryde sammen og man skal afholde sig fra noget, man gerne vil, fordi der er en hårtot, der er genstridig, eller man har knækket en negl. Hvis det er det, der betyder det hele, så er det jo fordi, man har problemer med sit selvværd - og så er det det, man skal begynde at arbejde med, FØR man begynder at date.

    Jeg kan forstå, det går dig lidt på, at du ikke har meldt ud til denne her mand, så måske du skal få ryddet op i det, så du ikke mere skal bruge energi på at have dårlig samvittighed.

    Jeg er ikke tilhænger af, at man begynder på alle mulige og underlige løgnehistorier, så derfor kan du sende ham en mail, hvor du skriver, at jo - der er godt nok gået nogen tid, men du har tænkt meget over jeres møde, og du var egentlig noget ked af det efterfølgende, hvorfor du ikke har kunnet tage dig sammen til at skrive før nu. Dog går du ud fra, at det hele handler om jeres absolut forskellige humor, så du regner med, at han ikke bevidst sårede dig, men du har altså haft brug for lige at have tid til at formulere dig ordentligt. Du vil dog alligevel gerne afslutte det her ordenligt, hvorfor du - godt nok langt tid efter - lige vil sende ham en hilsen, med tak for sidst, og at du ønsker han finder, hvad han søger.

    Du behøver overhovedet ikke komme ind på, hvad han sagde eller gjorde forkert, men så har du fået ryddet op over for dig selv.

    Skulle han - mod forventning - svare tilbage og spørge, hvad han sårede dig med, kan du vælge at ignorere det, eller simpelt hen svare at han er ham og du er dig, og når du ikke havde det godt efter den første date med ham, er der jo ingen grund til at fortsætte. Slut.

    Sådan - så behøver du ikke bruge mere energi på at have dårlig samvittighed her.

    Jeg har kigget lidt med i din debat omkring "at kunne lide sin far", og jeg kan generelt forstå, at med det i din bagage, så HAR du jo problemer med dit selvværd, hvorfor jeg vil foreslå dig at arbejde en del med det, måske søge noget hjælp.

    PS. Jo, hvis man kan møde op, som du skriver - totalt ligeglad med sit udseende, og lader han høre fra sig efterfølgende, så er det rigtigt - det DIG han vil, så hvis du kan komme der til, er du nået meget langt. :-)
Log in eller Registrér for at kommentere.