Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Abort eller ikke abort?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Jeg kunne være bekymret for om forstret kunne have taget skade af de fortrydelsespiller du har taget. Hvis fostret ikke er blevet udstøt af pillerne . ved blødning. som fortrydelsespiller normal frem provokere. Nej det lyder ikke til du er parat til et barn . du har alt for meget kritisk til dit barndom du skal have beabejdet. og selvom vi ikke vil gøre ting som vores forældre . er der ting der går i arv . eller milijø belastet som går igen. du kan sige du er heldig med den kærste du har fundet der. hvis han behandler dig godt. må du håbe du kan beholde ham som din kærste. Om fædre har krav på deres ufødte barn . ved jeg ikke . men han ønsker barnet. men får du medicin som anna skriver er der også noget der kan skade fostere . så du skal tale med din læge. om fostret er i risiko for at være skadet . hvis i skal beholde barnet. Din egen sygdom kan også arves til barnet. og barnet kan selv have brug for meget hjælp i sit liv. og det må du være forberedt på. Jeg tænker din kærste godt kunne passe barnet. hvis han er rask . Betina aller rejser også på turer med hendes børn. og ser verden. Det er mange ting der går igennem hovedet på kvinder der er gravide. det er også normal at blive bange for at vente barn. og have blandede følser. og forstår godt du reagere på din egen barndom. du havde en kærlig mor. hende kan du være stolt over. trods din far . var hun kærlig . ved dig. hun er en stærk kvinde. Du har brug for at opleve livet nu som voksen . og leve livet fuld ud . for du har manglet noget fra din barndom. Jeg er selv mor og har ikke leget meget i min barndom. været overladt til min egen fantasi. og arbejde fra 6 år. jeg kender godt til at skulle leve livet mere intens og opleve nye ting have det sjovt. men når mine børn er der er jeg mor med stort for dem. og leger sammen med dem. og er stolte af dem . de er dejlige. og det bedste jeg har, Hvis du ønsker dig et barn . må du tænke . det er det største øjeblik i dit liv. og nej måske din drømme job . vil gå i vasken. hvad betyder mere end at have hinanden og være noget for hinanden og give kærlighed. Der kommer nye job. og hvorfor arbejdsløs i 2 år . har du været sygmeldt. for så tænker jeg et skånejob . eller pension , afhængig af hvor slem din depression og adhd er. men få psygolog hjælp med din barndom og din far . så du selv kan leve bedre i dit liv. held og lykke
  • Indstillinger
    For at være helt ærligt, så synes jeg, at den med økonomien er en dårlig undskyldning. Hvad jeg derimod synes taler mod at få et barn, er dels din ADHD, der er ret arvelig og ofte giver nogle ret dårlige livsbetingelser for dem, der har det i svær grad, samt dit meget unyanceret og stereotype billede af, hvad det vil sige at være mor. Det lyder lidt til, at du for hver en pris vil finde på fejl og mangler i f.h.t. at få et barn, og kommer du til at overføre denne livsindstilling til dit barn - ja, så bliver det bestemt ikke sjovt at være det.
    Så vælger du barnet til, synes jeg, at du skylder både dig selv og barnet at få arbejdet med dine holdninger.
    Når det så er sagt, så har jeg aldrig selv ville have børn, men bliver alligevel gravid i en alder af 38! Og selv om det i den grad har ramt min karriere og liv generelt, så fortyder jeg ikke et minut her bagefter, og fik for et par år siden faktisk nr. 2 :-) For ingen kan beskrive den følelse, man får, når man kigger på sit barn - måske ikke lige i starten, men når man lige har lært hinanden at kende - og udtrykket at "ville slå ihjel for nogen" har jeg aldrig forstået betydningen af, inden jeg blev mor. Men det gør jeg nu :-) For skader du mine børn, så...... :-)
    Det betyder imidlertid ikke, at jeg ikke også lever et liv med café-besøg, teater og nogle af alle de andre ting, jeg altid har nydt. Og mine børn nyder også en gang imellem at være uden deres mor ;-) Så hvis man vil, og hvis man anerkender sine børns behov og ens egne, så blomstrer børnene og bliver ret hurtigt små selvstændige væsner, der både giver og tager og som fint kan passes af andre, så man også kan leve sit eget liv. Og en hustyran er jo en, man vælger at blive sammen med. Du har jo åbenlyst valgt noget andet, så det i sig selv vil give andre betingelser.
    Men tænk dig godt om. Ingen siger, at det er lykken at blive mor.
  • Indstillinger
    Kære cirkeline65

    Tak for dit indlæg. Jeg tror du har helt ret - jeg leder efter det negative i 'mor'-rollen. Det er faktisk rart at høre fra en, der har haft det på samme måde som mig. Og er endt med at være glad og balanceret i at få børn - og stadig husker at leve selv. Jeg har aldrig villet andet med mit liv end karrieren. Og jeg har været 'arbejdsløs', fordi jeg har startet egen konsulentvirksomhed op. Og det tager sin tid. Hvis jeg beholder barnet, bliver jeg nødt til at lukke firmaet for at kunne få barselsdagpenge. Og nu er det faktisk lige begyndt at gå godt. - Jeg skal som nævnt til Afrika for en kunde mm. ADHD diagnosen er forholdsvis ny, og det har ikke afholdt mig fra at fx få en lang uddannelse. Det kan nok bedst beskrives som at have en speeder, hvor andre har en bremse. Det er noget helt andet hos kvinder end hos mænd at have ADHD. Så selvfølgelig frygter jeg at få et barn med ADHD. Men værre er det heller ikke, så det er sådan set ikke min største bekymring.

    Der er stadig tid at tænke i, så det gør jeg. Jeg har altid troet, at beslutningen ville ligge ligge for, hvis jeg kom i denne situation. Det gør den bare slet ikke.

    Tophat
  • Indstillinger
    Rent praktisk, så skal du omregistrere dit firma til et ApS. Det koster ganske vist 125.000, men dem kan du sikkert låne i banken. Du bliver så ansat i dit eget firma og vupti, du er berettiget til barselsdagpenge :-)
    Et valg så stort som det at få et barn, er aldrig ligetil, og du skal bestemt tænke dig godt om. Men mange ting kan lade sig gøre med en god mand og en fleksibel tankegang. Familielivet behøver jo ikke ligne det fra Morten Korch filmene for at være godt og rigtigt ;-)
  • Indstillinger
    Nu ville jeg blive betænkelig. Firmaet er lige ved at gå godt og så barselsorlov. ?? Så er der vist ikke noget firma mere, men gæld.
    Jeg ville ikke gøre det på den måde og risikerer alting. Så er det vist sket med det "søde liv".
    Nå ja, jeg er bare meget realistisk.

    Jeg kender en, der har startet sit eget firma. Hun har også universitetsuddannelse. Der skal virkelig arbejdes. Og det gør hun så, mange timer om dagen. Hver dag.
  • Indstillinger
    Synes det er træls for dig at du står i denne situation, men hvis du virkelig ikke vil have børn forstår jeg ikke hvorfor du ikke gør mere for at forhindre en graviditet. Kun at bruge kondom er altså ikke nok. Du skulle være blevet steriliseret for længe siden.
    En abort er en alvorlig ting.

    Og du siger at din mor gjorde alt for jer og opofrede sig for jer. Tja, det synes jeg ikke hun gjorde siden hun blev boende hos din far som åbenbart ikke var en god far. Så har hun ikke gjort alt for jer.
    Kan godt forstå du ikke har det rigtige syn på et familie liv når du sammenligner det med din egen opvækst.
    Du har brug for at få det bearbejdet.



    Hvis du ikke vil have børn, så pas rigtig meget på så du ikke bliver gravid igen. Måske vil det være godt for dig at blive steriliseret

    Synes det er meget synd for din kæreste fordi han rigtig gerne vil have barnet.

    Synes at barnet har ret til at blive født hvis en af forældrene ønsker barnet.
    Hvor er faderens rettigheder når kvinden er gravid. Han har ingen.
    Er der retfærdigt.

    Håber ikke du tager et valg du vil fortryde resten af livet.

    Håber det bedste for dig.

    Lisbeth
  • Indstillinger
    Kære alle der har gidet at svare

    Jeg har besluttrt at beholde barnet. Havde faktisk fået tid til abort men ombestemte mig dagen før.
    Det har slet ikke værrt nogen nem beslutning, men det er en kæmpe lettelse at den er taget. Firmaet bliver lavet om til Aps og kæresten kommer til at holde lang barsel og passe barn på rejser. Det bliver hårdt, men andre har jo gjort det før os.

    Igen - tak for at bruge tid på en vildt fremmed.
    Internet er noget mystisk noget :-)

    Tophat5
  • Indstillinger
    Tillykke med at du har taget den beslutning der er den rette for dig :)
  • Indstillinger
    Tilltkke med at du har valgt at beholde barnet.
    Ønsker dig alt det bedste fremover

    Lisbeth
Log in eller Registrér for at kommentere.