Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skyldfølelse.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Kingkg

    Vil bare sige at din mor er meget heldig.
    Jeg har selv en søn på 17 år, han har valgt mig fra.
    Han siger at jeg er dum har ødelagt hans liv fordi jeg bliv skilt… sidst jeg mødt ham råbt han ad mig og sagde at han ønsker mig døden :(
    Jeg savner ham meget men kan ikke kontakte ham, det vil han jo ikke.

    Hilsen fra en mor
  • Indstillinger
    Hej Lene,

    Bliver ret berørt over dit indlæg, og selv om du ikke har bedt om det, så vil jeg alligevel komme med et indlæg til dig.

    Selvfølgelig kan jeg ikke vide, hvad der ligger til grund for din søns opførsel over for dig, men især når man er meget ung, så kan det være overordentligt svært at række hånden ud, hvis han kommer dertil, at han gerne vil det, så derfor vil jeg foreslå dig, at du skriver er brev til ham - uden afsender, så han ikke ved, hvor det kommer fra og derfor kan finde på at smide det ulæst væk, eller endnu bedre - et åbent brev, et postkort, men lad endelig være med at falde i den nemme løsning i form af en sms. Send det med posten.

    Der skriver du, at du er dybt, dybt ulykkelig over, at han har det sådan med dig; at du naturligvis respekterer hans ønske om ikke at ville se dig, men hvis han en dag alligevel gerne vil have kontakt med dig, så skal han vide, at du er der for ham. Gør det endelig kort, lad være med alle mulige og umulige forklaringer og frem for alt skal du undlade at lade brevet være for sentimentalt.

    Du vil givet ikke få svar, men så ved han, at du er der. Til hans fødselsdag og til jul sender du ham også en hilsen, hvor du kort, men hjerteligt fortæller ham, at du tænker meget på ham, og stadig er der for ham.

    Selvfølgelig afhængigt af, hvad der ligger til grund for denne vrede, så vil din søn med overvejende sandsynlighed en dag få lyst til at se dig igen, så derfor er det vigtigt at han ved, du er der for ham.

    Så umiddelbart vil jeg ikke mene, at løsningen er, at du slet ikke kontakter ham, for hvis ikke du overhovedet lader høre fra dig, så kan han meget let få indtrykket af, at han måske har brændt sine broer bag sig, og han ikke har mulighed for at komme tilbage, selv om han kommer til at fortryde sin opførsel.

    Så - selv om det er svært - så respekter, at han ikke vil dig lige nu, men lad ham endelig vide, at du er der, hvis han får brug for det.

    Bedste tanker
  • Indstillinger
    Hej spider68

    Mange tak for dit svar.
    Det gør du nemt ved at trykke på den store tast med den "knækkede pil" til højre på tastaturet.
    Jeg ved ikke hvad den hedder.
    Så springer det ned på næste linie.

    Trykker du to gange kommer den længere ned. Du kan slette tekst ved at trykke på delete. Jeg håber du forstår, hvad jeg mener.
  • Indstillinger
    Til persille tak for rådet smil
Log in eller Registrér for at kommentere.