Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Endokrinolog Hans Perrild

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    kan du ikke være sød at sende mig din mail - jeg vil rigtig gerne hjælpe dig på vej og ved godt man bliver møj forvirret over det med blodprøver i belgien men det er faktisk ret nemt . super glad for du tager skæbnen i egen hånd altså ... herhjemme bliver vi umuligt raske af den behandling der tilbydes
  • Indstillinger
    Hej twinmom2.
    Jeg har konstateret en hoj atpo tal. I andre ord jeg har hashimoto. Hormon tal som er checket hos praktiserende læge er i orden. Men jeg har overhoved ikke godt. Jeg snakket med endokrinologer udenfor dk, de relaterer de symptomer som jeg har til den autoimmune sygdom. Som mange andre jeg prøvet alt, men eneste tilbudt jeg får antidepresiv medicin ogv.Jeg vil gerne at du vil sende til mig den praktisk information om behandling i Belgien. Jeg har værling brug for det. Tak, mange tak? Jeg kan sende min email adresse.
  • Indstillinger
    hej jeg ville rigtig gerne svare dig men har ikke din mailadresse - jeg er administrator på facebook på siden der hedder naturligestofskiftehormoner - måske du kan søge mig der ? det er lidt nemmere.
    der er ikke mange der har det godt kun med en syntetisk stofskiftepille - problemet er at det som gavner os er det naturlige thyroid men endoerne herhjemme påstår at syntetisk er meget mere sikkert - selvom der ingen beviser er for det - mange kan slet ikke omdanne eltroxin eller eutorox fra t4 til t3 og mange endoer fokuserer fejlagtigt på tsh ( som i min verden burde skrottes - det er den værste form for måling der til dato er lavet .

    nu kender jeg ikke hele din historie men hashimotos er Ikke en stofskiftesygdom som alle skriver herhjemme - det er en immunsygdom hvor enzymerne angriber skjoldbruskkirtlen - men hashimotos kan angribe ethvert organ - det er en bindevævssygdom f.eks får vi fortykket hud pga mucin og jeg synes du skal læse denne her det er kun hvad alm dårligt stofskifte gør ved os - hashimotos skaber derudover inflammationer og fordi din læge /endokrinolog måler nogle hormoner som akkurat lige ligger inden for ref betyder bestemt ikke du er ok - jeg har på vores side på facebook en liste over hvilke prøver der bør tages - for vi er nødt til at tage dette i vores egen skæbne - vores endokrinologer er fuldkommen ligeglade med os og gider ikke løfte så meget som en finger for at vi får det bedre - vi er i gruppen på facebook ca 400 medlemmer og alle har samme dårlige erfaringer . kom ind og vær med for i dansk regi får vi det ikke bedre - der er ikke penge i stofskiftesyge eller hashimotos - havde det derimod drejet sig om en anden kirtel ( diabetes )som jo tit og ofte kommer fra stofskiftet så havde du fået en langt bedre behandling - det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg synes danmark har givet helt fortabt - lægerne er sikkert rigtig søde ude i virkeligheden men i behandlingsregi - der giver jeg intet for dem - tag og læs denne og se den film så vil du se hvad jeg mener http://www.tuberose.com/HypothyroidSymptoms.html http://www.youtube.com/watch?v=s5voPkaKy7Q - men kom ind i vores gruppe - vi er ikke anderledes end dig :)
  • Indstillinger
    Hej, tak for svar, jeg kigger på jeres gruppe, men der 2 administrator, så har jeg sprogsmål er du første eller anden
  • Indstillinger
    vi går begge i belgien - så det er hip som hap :)
  • Indstillinger
    Redigeret 11 marts, 2013, 06:52
    Hej Twinmom2
    Jeg har skrevet til dig den 20.02 og spurgte om den belgiske læge og det praktiske.
    Du var så venlig at svare, hvor du sagde, at jeg kan give dig min mail adresse.

    Jeg håber at høre fra dig. Jeg føler at jeg lever i et ultimativ helvede og jeg prøver at holde ud og gøre noget samtidigt.
    Jeg kunne ikke finde den gruppe med navnet: naturligestofskiftehormoner på facebook ?!
    jeg håber på og glæder mig til at høre fra dig
    Kh. Margrethe
  • Indstillinger
    jeg skriver med det samme :)
  • Indstillinger
    jeg håber i alle så at jeg indsatte 2 links lige efter hinanden :) meget vigtige link
  • Indstillinger
    Hej twinmom,
    jeg vil meget gerne finde jeres facebook side men har prøvet uden held på "naturligestofskiftehormoner".
    Jeg har Graves sygdom og er så glad for at læse at jeg ikke er alene med min opfattelse af vores sundhedsvæsnet og læger.
    De bedste hilsner

    Ups, har lige fået jeres side med et tilfælde her:https://www.facebook.com/groups/310355505447/
  • Indstillinger
    super godt du fandt siden - vi har en del med graves derinde så du kan få svar på¨dine spørgsmål :) - der er iøvrigt lavet en underskriftsindsamling så vi ville alle være superglade hvis i vil skrive under og dele den :)http://www.skrivunder.net/effektiv_stof ... es_snarest
Log in eller Registrér for at kommentere.