Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Ekstrem hjertebanken når jeg skal sove

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Esingertat

    Måske skulle du for en sikkerheds skyld gå til læge. Jeg er jo ingen ekspert, og når du lever sundt og faktisk får mange grønsager, lyder det jo mærkeligt, at dit hjerte gør så meget vrøvl, at det forstyrrer din nattesøvn.

    Men jeg får lyst til at drage endnu en parallel til min situation: Når mit hjerte er i så dårlig forfatning, at det på trods af indtagelse af 100 mg Q10 dagligt, af og til begynder at slå forkert om natten, især efter hård fysisk anstrengelse i løbet af dagen, skyldes det, at jeg har søvnapnø, altså at vejrtrækningen indimellem helt udebliver. Det belaster hjertet meget.

    Har du mulighed for at tjekke, om din vejrtrækning om natten er normal? Det enkleste er jo, hvis din partner lige holder lidt øje med dig, når du sover.

    Måske vil du sige: Selvfølgelig er min vejrtrækning normal. Men det troede jeg da også, at min vejrtrækning var. Det var den så ikke.

    Det var bare endnu et forslag til overvejelse.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg synes det lyder som om du har det man kalder panikangst. Dette kan man få medicin for men man skal have foretaget et hjertediagram først for at forsikre sig at hjertet intet fejler. Man kan også gå til psykolog og få noget der hedder kognotiv terapi
    Håber dette kan hjælpe dig

    Med venlig hilsen
    En der selv lider af panikangst
  • Indstillinger
    Lavendel te har hjulpet mit nervøse hjerte en del, rør ikke alkohol efter kl 18.00. :-)
Log in eller Registrér for at kommentere.