Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Smerte i venstre side af brystet og ud i venstre arm.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Anders

    Du skriver vist ikke at du har fået taget nogen EKG (elektrokardiogram), det er en hjerteundersøgelse som de fleste praktiserende læger laver, og som fortæller meget om hjertet. Det synes jeg du skulle bede om.

    I øvrigt:
    Det du skriver om smerter, har jeg ingen erfaringer med.

    Men at det føles som om hjertet springer et slag over, og at det kan hjælpe at lægge sig på en anden side, er i hvert fald kendte symptomer på godartet "hjerteuro", der er en irriterende ting der kommer UDE FRA hjertet, nemlig via vagusnerven fra det autonome nervesystem. Og hvis årsag kan være svært el. umuligt at finde 100%. Men stress, voldsomme ændringer i livssituation, skumplen og luft i fordøjelsen, for meget kaffe, alkohol og mad på én gang kan "sætte det i gang".

    Go' bedring
    Martin
  • Indstillinger
    Kære Anders
    Synes at du skal forfølge din lidelse. Du er blevet undersøgt og der er ikke fundet noget umiddelbart, til trods for at du sikkert stadigt får ondt.

    Jeg har det sommetider også sådan, blev ret bange og fik et tjek, fik EKG, alt var bare super og fik at vide, at jeg ikke ville kunne gennemføre de aktiviteter på det niveau, hvis der var noget galt. Det gik det nu ikke væk af!
    Så læste jeg et sted at spændinger, slid og myoser giver disse symptomer. Jeg er derefter begyndt at udforske disse "anfald", hvornår de optræder, hvad jeg foretager mig og blevet enig med mig selv, at det kunne være i bevægeapparatet.
    Næste gang jeg alligevel er til læge, vil jeg brokke mig igen og få en henvisning til noget fys og så må jeg tage den derfra, hvis det ikke hjælper.
  • Indstillinger
    pigen65: Er der nogle få kiropraktere der kender til dette syndrom? Eller er det velkendt hos de fleste? Jeg spørg fordi jeg gerne ville bestille tid hos en, for at se om det kunne hjælpe mig.
  • Indstillinger
    TAK FOR ALLE BESVARELSERNE!

    Jeg er stadig splittet, da jeg ikke ved om det er det ene eller det andet.

    Jeg har tid hos en neurolog, for at se om det kunne give nogle svar.

    Ellers vil jeg bede min læge om en henvisning til en hjertespecialist igen og få lavet en EKG.

    Derudover vil jeg prøve kiropraktisk behandling.

    Så har jeg vidst også været vidt omkring, jeg krydser finger for at en af ovenstående eksperter kan give mig det svar jeg leder efter...
  • Indstillinger
    EKG. Det kan din læge bare give dig en henvisning til sygehuset for at få lavet. Det har jeg da fået et par gange.
    Hvis ikke engang du har fået lavet det, så er du jo slet ikke blevet undersøgt.

    Jeg tvivler på du har været hos en hjertespecialist, for jeg kan da ikke tro en specialist nøjes med at måle blodtrykket. Det må være en læge, det har jeg også prøvet: Døgnmåling af blodtrykket.
  • Indstillinger
    Hej Anders

    Jeg tror alle kiropraktorer kender til det, så kontakt du bare den nærmeste, eller en andre anbefaler dig.

    Som jeg har skrevet til dig, så har jeg kendt til de problemer du nævner i mange år.

    Da jeg var ung, var der ikke noget der hed EKG, men min læge kunne, ved at lytte til mit hjerte, fortælle mig, at det var musklerne omkring hjertet der var årsagen.

    På mine ældre dage, har jeg også i stressede perioder, lidt af hjertebanken, og jeg har fået målt EKG flere gange, også mens det stod på, men mit hjerte fejler intet.

    Stress og den angst der kan komme af symptomerne, kan blive en ond cirkel.

    For mit vedkommende var lægens ord for mange år siden, nok til at jeg tog det roligt, når jeg fik de smerter ved hjertet og ud venstre i arm m.m.

    Den hjertebanken der for mig, komt ved indsovning, gjorde mig dog angst og forstærkede det hele, men det gik over, da årsagen til det blev løst.

    Jeg lider ikke af angst normalt, men ved ethvert symtom kan der jo opstå angst, det er helt normalt, det er derfor godt, hvis man kan modarbejde den angst, ved tro på hvad lægerne siger.

    Jeg håber du får den hjælp, netop du har behov for :-)

    Held og lykke med det.
  • Indstillinger
    Jeg står også i den sitaution at jeg har ondt i venstre side af brystet og ud i venstre arm. Nogle gange kan det vare i 5 sek. men andre gange kan det være i flere minutter før jeg kan mærke en form for bedring. Det er blevet værre og værre her på det sidste, og bliver sku mere og mere nervøs for hvad det kan være.

    Hvad skal jeg gøre?

    Nu er jeg så meget i tvivl når jeg læser dette, fordi nogle siger det ikke er nok med at få målt sit blodtryk ved sin læge, men at man skal til hjertespecialist.
    Finder det meget skræmmende.
  • Indstillinger
    Du skal da bare tage til din læge. Der må I så sammen tale om præcis hvad det er du føler, og så vil jeg såmænd tro, at lægen kan lave et EKG på dig.
    Ikke at gå til lægen betyder at du bliver mere og mere nervøs, og det i sig selv kan give (ufarlige) symptomer.
Log in eller Registrér for at kommentere.