Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Udslæt på hele kroppen.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Stephanie

    Jeg synes, at det lyder godt, at du tager en pause fra P-pillerne, med henblik på at finde ud af, om det var dem, der var skyld i dit udslæt.

    Men hvis det forholder sig sådan, at det er den P-pille-forårsagede mangel på visse vitaminer og mineraler, der er årsag til eksem og udslæt, så er du jo nødt til at gøre noget for at kompensere for manglen, for at dit udslæt kan forsvinde, ikke? For du kan ikke forvente, at en almindelig dansk kost – der i forvejen ikke er særlig rig på vigtige næringsstoffer kan råde bod på en mangel.

    Brugernavn peger i sit indlæg især på zink-mangel som udslagsgivende i forhold til eksem, men da P-piller giver mangel på både B-vitaminer, zink og magnesium, ville jeg – hvis jeg var dig – tage følgende tilskud: en B-vitamin-pille med alle B-vitaminer i, tilskud af zink og magnesium, en god allround vitamin- og mineralpille, samt ekstra D-vitamin i vinterhalvåret.

    Det siges i øvrigt, at kroppen forbruger ekstra magnesium, zink og B-vitaminer, når man er stresset. Jeg ved ikke, om det passer.

    Angående zink, med særlig henblik på hudproblemer og P-piller:
    http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/i ... =8/menu=2/
    http://www.vitamindoktor.com/cm89/

    Angående eksem:
    http://www.vitamindoktor.com/cm132/

    Mange hilsner

    Kameliadamen
Log in eller Registrér for at kommentere.