Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Blister/Blæner i munden

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej igen!
    Så har jeg fået svar.

    Det startede med, at jeg ringede til lægen i morges, for at få svar på podningen. Han ville gerne se mig. Jeg kom så til lægen, hvorved han fortalte, at han ikke kunne finde noget på podningen (Han havde tjekket for herpes). Han tjekkede mig så i halsen, og så at det var blevet meget værre siden sidst. Han blev meget overrasket og fandt nogle bøger frem, hvori han læste at jeg har åbenbart en "Herpes-lignende" sygdom, som han ikke har set i i hvert fald 10 år (ganske ufarlig og går væk af sig selv). Jeg fik derefter taget 5-6 forskellige prøver bagefter, som er blevet sendt til tjek.

    Så skal jeg så ringe på mandag, for at få svar på nogle af prøverne.

    Der er i øvrigt bedring med mig. :)

    Jeg håber, at det var svar nok for de nysgerrige sjæle!

    Mvh. Jakob
  • Indstillinger
    Hvor er det herligt, når nogen melder tilbage. Skriver man et svar er det så trist, man ikke aner om det er læst.
    Og du er heldig at have en læge, der gider undersøge tingene. Det kan du være glad for.
    Så heldig er jeg desværre ikke, nu vil jeg prøve om jeg kan finde en anden.
    De findes, lader det til.
  • Indstillinger
    Min søn på 9 har netop de samme symptomer og er også blevet checket for herpes med negativt svar. Til en start var det kun blister på kroppen som kløede og gjorde ondt så lægen gættede på skoldkopper (selvom han har haft det i mild grad tidligere) men nu har det varet i snart 2 uger og er ligesom blusset op igen hvilket ikke svarer til skoldkopper (og prøven var ligeledes negativ). I sidste uge havde han let feber (ca. 38) i 3 dage men ellers har han haft det fint nok. I torsdag begyndte det så at gøre ondt i halsen og i løbet af fredagen spredte det sig til ørerne også og det begyndte også at klø både i halsen og ørerne. Han får panodil for at holde det ud.

    Vi er blevet henvist til hudlæge på mandag for at få udredt sygdommen som lægen ikke kunne kende. Vi talte også om coxsackie virus men han har ingen blister i hænder eller på fodsålerne. Han blev også podet i halsen men med negativt svar.

    Min anden søn har fået 3-4 røde knopper på kroppen for over en uge siden og de er vel blevet til nogenlunde samme form for blister men der er ikke (endnu) kommet flere.

    jeg er meget spændt på at høre hvad du får af svar da det virker til at vores læge er lige så usikker på hvad det er som din læge er/var.

    Mvh
  • Indstillinger
    Hej Nuser4!
    Det lyder meget som de samme symptomer, som jeg har. Jeg har ondt af drengen! Har han også mange blister i munden?

    Jeg får jo muligvis svar på et par af prøverne på mandag. Du kan evt. holde dig "up to date" i den her debat, da jeg vil skrive svarerne på prøverne herinde. Det kan i bedste fald hjælpe. Men jeg kan desværre endnu ikke sige, om de finder noget på prøverne.

    God bedring med dem!

    Mvh Jakob.
  • Indstillinger
    Grunden til blister i munden og væskefyldte blærer for mit vedkommende, er at jeg har fået en virus-infektion. Lægen sagde, at det burde begynde at hele snarest.

    Ganske rigtigt, så er det begyndt at hele. Jeg er gået fra utallige blister i munden til kun nogle få stykker. Jeg er begyndt at spise normalt igen, hvilket er DEJLIGT! Det heler utrolig hurtigt, når det lige kommer i gang.

    Jeg har fået en masse sår over det hele på min krop, efter jeg har haft de der væskefyldte blærer. sårene er også kun en god ting, da det er tegn på det er ved at hele, siger lægen.

    Kort fortalt, så er det bare en virus, som er på retur nu. :)
  • Indstillinger
    Hej
    Tak for at du giver os slutningen på historien, rart for dig at det går den rigtige vej nu, så er der også håb for andre. Mvh. Helle8
Log in eller Registrér for at kommentere.