Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvad nu...

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Til Hvorfor og Trust1

    I lyder som et par virkelig søde og forstående fyre, der næsten kryber for jeres utro partnere, selvom det er dem, der har været utro og dem, der har noget at undskylde. Tro mig, det virker ikke tiltrækkende på nogen, der er i tvivl om sine følelser.

    Det kan godt være den utro part har manglet noget i forholdet, men så har man altså valget, at åbne sin mund, og forsøge at løse det sammen med sin partner. At være utro er et valg - et valg den utro alene foretager. Og han/hun tager det bestemt ikke, fordi det løser problemerne i ægteskabet, for det gør det ikke. Tværtimod og det uanset om man bliver sammen eller ej. Personligt synes jeg, man skylder hinanden bedre, når man har et langt forhold bag sig og endda har børn sammen, som skal fungere. Synes I selv, at jeres bedre halvdele har respekt for jer?

    Trust. Du er flyttet ud, og har aftalt en periode med afstand og tavshed mellem jer. Hun skriver til dig, uden egentligt at ville noget, og uden at give dig det fjerneste af det, du gerne vil høre fra hende. Du sidder og udleverer dig selv igen og igen, og får absolut intet til gengæld. Hvorfor svarer du hende? Føles det ikke kun som nye afvisninger? Sig dog til hende, at du ikke vil høre mere, før hun er afklaret, og så må I se, hvor du er i dit liv til den tid. Start med at leve, vis hende, at du kan klare det uden hende. Det virker tiltrækkende. Lige nu er der intet, der haster for din kæreste, for hun er 100% sikker på dig uanset hvad hun gør. Det er risikofrit, hun kan både blæse og have mel i munden, og hvorfor så vælge noget, når man kan det hele? Hun ved, hvor hun har dig. Jeg er ked af at skrive det, men det virker lige stik modsat det, du måske forventer. Hun får ikke mulighed for at mærke noget savn efter dig overhovedet, for du svarer, så snart hun kalder, selvom det må være umådeligt hårdt for dig at modtage de svar du får, når du skriver at du savner hende. Du giver hende bekræftelse, det er smigrende. Læg afstand til hende, det vil give hende mulighed for at mærke sine følelser og evt. savn efter dig, ligesom det vil virke mere tiltrækkende, at hun ikke ved, hvad du laver, eller hvad du tænker hele tiden. Begynd at gøre ting, dyrk dit netværk og lev dit liv, svar tilbage på hendes sms, at du ikke har tid til at svare uden at fortælle, hvad du foretager dig. Husk på, at jeres sitation er hendes valg. Nu må hun tage konsekvensen af det valg.

    Til Trådstarter. Overvej med dig selv, hvor længe du vil leve dit liv i en ventesal, hvor du ikke selv har indflydelse på, hvornår eller om toget kommer. Det har du ladt 100% op til din partner. Ja, psykologerne råder til, at man flytter ud i en periode, fordi det er svært at mærke sine reelle følelser, før man har tingene på afstand. Derfor skal du som Trust holde igen med kærlighedserklæringerne og løfterne om tilgivelse. Hun skal bede om tilgivelse, ønske den, og være den, der tager initiativet til at ville jeres forhold. Der skal to til at ville et forhold, en kan ikke bygge det op. Mist ikke dig selv ved at krybe igen og igen uden at få noget tilbage, for det er reelt det, du gør. Sæt dine grænser. Det er fint, at du kan tilgive utroskab, det er ikke der, jeg vil hen, men der skal ligesom være fortrydelse fra hendes side, en garanti for, at det er jeres forhold hun vil, og en aktiv indsats. Der er ingen af delene lige nu, og derfor skal du trække dig, for ikke at blive trådt på, og fordi det virker mere tiltrækkende end en mand, der kryber, selvom det er konen, der har foretaget ugerningen.

    De bedste hilsener fra mig.


    Jeg føler virkelig med jer, det er en skam, at jeres partnere ikke har villet værdsætte sådan et ar dejige fyre.
Log in eller Registrér for at kommentere.