Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skele operation som voksen?

245

Kommentarer

  • Indstillinger
    jeg håber for dg at du har været til samtale ---og fået mere styr på din tvivl---
  • Indstillinger
    Hatice34 og Rikke76, jeg er spændt på at høre om jeres videre beslutninger og resultater.
    Jeg endte selv med at aflyse min operation, da jeg ikke følte jeg fik tryghed i de svar jeg fik på Glostrup hospital.
    Hilsen Genesis
  • Indstillinger
    jeg skal opreres i vejle om 14 dage.jeg er meget spænd på det .
  • Indstillinger
    Så er det på Mandag jeg skal afsted,jeg er meget spænd på det. og glæder mig jeg har ikke tænkt at opgive dette
  • Indstillinger
    det er godt ---og det skal nok gå godt ---selvfølgelig
  • Indstillinger
    Opration gik godt i mandags.jeg er meget træt.i morgen skal jeg tjek hos min øjenlæge.
    vejle sygehus var rigtig søde og dygtig.mærgligt at se sig i spejl og se
    jeg er nok lidt bange for at det vender til bage igen.jeg ser dobblet nu.
  • Indstillinger
    Jeg har også det problem at jeg skeler. Det er jeg født med ---indad skelede meget på begge øjne og er opereret på begge øjne.

    Det venstre øje da jeg var 6 år, som efter signe skulle være en vellykket operation, men skeler forsat lidt på det øje. Det højre øje blev opereret her for ca. tre uger siden, som 26 årig, men føler stadigvæk at jeg skeler meget på det øje og hermed ikke kan se en forskel efter operationen, dog var jeg informeret om, at der ville være rest skelen tilbage, da voksne har med at skele udad og for at undgå at komme til at skele udad senere i livet, som vil medfører endnu en operation og vil være svære at operaer. Jeg er selvfølgelig klar over, at man kan risikere at det ikke bliver bedre efter en operation, men havde da håbet på, at det ville være blevet bedre.

    Vil lige hører jer, som er blevet operaret for skelen om man forsat kan se I skeler eller om det fuldstændig er blevet rette helt op efter en operation. ?
  • Indstillinger
    jeg bliv opreret for skele for ca lidt over en uge,man ved ikke noget endnu om det vender tilbage,jeg er ikke født med det det kom da jeg begyndte i skole.
    jeg tro bare at når jeg har skele så mange år ,så tro jeg at mit syn har taget skade,de sagde til mig at jeg nok skal bruge briller nu.men de kan først se når der er gået noget tid,om skele vender tilbage.
  • Indstillinger
    Jeg blev opereret på venstre øje som 5 årig (har altid skelet). De kunne ikke rette helt op på det men det hjalp meget. Sidste år i juli måned begyndte jeg pludselig at se dobbelt på venstre øje. Lægerne kunne ikke finde ud af hvad der var galt og jeg gik til skelekonsulent til masser af prøver og undersøgelser og endelig for en måned siden fik jeg så at vide at jeg kan få en ny skele operation som tilsyneladende skal virke på at rette mit syn op, så det er jeg meget spændt på.
Log in eller Registrér for at kommentere.