Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Utro hustru... vil gerne have hende tilbage..

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja, nogle kvinder er spøjse personligheder. Hun kører rundt med dig lige nu. Du bøjer af, du finder dig i hendes "luner", og labber hendes små kærtegn i dig, som var du en taknemmelig hundehvalp - ja undskyld, men er det ikke det, du gør?

    Og selvfølgelig gør du det. Du håber og ønsker så inderligt, at I finder sammen igen, at du nok gør det forkerte, hvilket de fleste givet ville gøre, men det vil givet også forøge hendes beslutning om at ville stoppe, for hun har IKKE brug for en hundehvalp - for at blive i udtrykket - hun har brug for klare og skarpe tilkendegivelser fra dig.

    Hun har gjort det her, hun vil måske, måske ikke ud af jeres forhold. Du skal bare sidde og afvente, hvad hun kommer frem til og så skal du rette ind.

    Nej, du skal ikke. Du skal slå i bordet, du skal bede om klare tilkendegivelser.

    Vil hun? Vil hun ikke? Vil hun forsøge med noget parterapi? Vil hun ikke? Hvad er hendes mål med en terapi? Er det, at hun vil ud eller hun gerne vil blive?

    Det er ikke hende, der skal køre løbet - I skal køre det sammen.

    Hvis hun vil kysse og nusse dig, skal hun gøre det fordi, hun har lyst - og ikke fordi du skal have en trøster.

    Jeg mener faktisk ikke, du bør finde dig i at få små godbidder - du skal have et ordentligt måltid mad, altså nogle klare meldinger, så du ved, hvad hun i bund og grund vil. Det ved hun muligvis ikke, men så længe du kun fanger de små tegn, har du ikke mulighed for at overskue de store linier.

    Jeg synes, du skal skære igennem, blive vred - det ville med stor sandsynlighed øge hendes respekt for dig, og hun ville måske også forstå, hvad hun har gang i overfor dig.

    Undskyld, hvis jeg lyder lidt hård her - men jeg tror, du har brug for det, og jeg gør det i varmeste mening, for du bør slå i bordet nu.

    Du skal ikke sidde og grine med hende, når din verden er ved at bryde sammen under dig - du skal fortælle hende præcis, hvordan du har det. Du skal ikke have et kys og et nus som et kødben, der kan pacificere dig, mens hun gør hvad hun nu har lyst til.

    Knus - selvfølgelig vil jeg snakke med dig.
  • Indstillinger
    Du skal overhoved ikke undskylde, jeg har brug ærgerlighed og andres indsigt og erfaring. Selvfølgelig håber man altid på forståelse og bla bla... men det hjælper mig ikke, det kan vi hurtigt blive enige om. Så jeg har det fint med dine indlæg.
    Jeg håber virkelig ikke hun respekterer mig så lidt, at hun behandler mig som en hundehvalp. Jeg har selv gået og tænkt om hun bare lader mig selv sige stop, så hun slipper for endnu mere egen smerte. Jeg vælger ikke og tro hun er sådan og at hun selv har meget at bearbejde(ikke at jeg har medlidenhed). Men ellers jo så kan man godt tro hun bare trækker mig rundt.

    Netop det du nævner hun giver mig "små godbider" at jeg måske kommer til at læse det, som et forkert signal og mere som en trøster, så glemmer jeg netop hovedemnet. Jeg skal have mere, men jeg tænker bare, da vi begyndte uge med ingenting eller kun på mit initiativ, til at hun nu selv kommer den anden vej. Er det ikke et positivt signal? Jeg prøver bare at læse hende uden at blive blind (sikkert ikke helt muligt)
    Jeg skal nok presse på, slå i bordet for parterapi ellers ved jeg det er slut, hvis hun slet ikke vil prøve.

    Grunden til jeg vælger og "grine" med hende, er at jeg forsøger at vise hende at jeg prøver at få dette til at fungerer - ikke at jeg siger det hun har gjort er ok. Jeg har overvejede allerede kort efter bombens fald om jeg skulle tage det mere kyniske spil, men jeg anede ikke råd da, og nu vil det måske være mærkelig at skifte spor, men jeg sidder med tanken nu, hvis hun ikke selv melder ud, at jeg skal spille det mere koldt, selvom det vil være svært, måske sende hende imod KEGLEN. Men det kan være det er det som skal til overfor mig selv.
    Jeg har siddet og grædt med hende, så hun er udemærket klarover hvor jeg står og hvor ked af det jeg er.
    Hun får idag med, hun ville snakke med sin læge ellers ringer jeg selv til een imorgen - til os begge!

    tak
  • Indstillinger
    Prøv lige at læse dit indlæg igen. Du tror, du håber, du gætter...... Du ved ikke, hvad der foregår inde i hendes hovede, og hun tror og gætter givetvis også, så når du griner med hende og på den måde viser, at du vil have det til at fungere, så viser du hende jo også, at du har et overskud, du slet ikke har.

    Du græd for en uge siden - nu kan du le med hende! Okay! Du har styr på det. Det er det tydelige signal, du sender

    Kynisme er en dårlig ide - men du skal hele tiden - og med klare ord - gøre hende klart, hvordan du har det.

    Den mest "almindelige" grund til at parforhold opløses, skyldes at parterne er holdt op med at tale sammen, men udelukkende gået over til at gætte.

    "Jeg smiler, men hun ved godt, jeg er ked af det." Nej, ikke nødvendigvis.

    "Hun giver mig et kys og et knus; det er et positivt tegn, hun vil mig nok alligevel." Nej, ikke nødvendigvis.

    Osv. osv.

    Der skal klokkeklare ord på - hele tiden.

    Hvis du synes, det er ok, at hun synes, at hun vil i terapi, og du så skal vente, til det passer hende med at deltage, så er det det, I skal, men hvis ikke du synes, det er i orden, så er det ikke det, I skal.

    Hvis du har det dårligt, så er det det, du fortæller hende, lad være med at pakke ind i et smil. Forlang af hende, at hun melder klart ud. Forlang at hun melder ud i klart sprog, når hun kysser dig. Er det elskov eller trøst?

    Forlang at få at vide i klart sprog, hvor hun er, og hvor hun tror, du er, for jeg har på fornemmelsen, at hun tror du befinder dig et helt andet sted, end du rent faktisk gør, og det skal hun så have at vide, så hun heller ikke går rundt i en vildfarelse. Hun ved muligvis heller ikke, hvor hun står, er sandsynligvis også dybt splittet og forvirret, men så er det det, du skal have at vide, og det I skal tale om.

    Klart sprog - ikke kynisme eller indpakkede spidsfindigheder. Du har krav på at vide, hvor du står og hvad der foregår, og hun har sådan set brug for det samme fra dig.
  • Indstillinger
    Du har ret jeg gætter lidt, lever i håbet, jeg skal have hjælp til at rense mit hoved snarest, så jeg kan arbejde igen uden at tankerne fjernt væk.
    Håber jeg kan få en dag idag uden for mange tanker på vores situation, uden at have savn.

    Vi er nu blevet enige om at få fat på en terapeut... Vi vil ringe rundt idag og se om vi kan komme til nogen steder inden for overskuelig tid. Flere af dem har vente tid. Vi har lavet en lang liste på forskellige, tjekket deres hjemmesider. Håber vi kan komme til hurtigt, enten om det hjælper os til afklaring hver for sig eller får os sammen igen.
    Har sagt til hende det var bedst vi snakkede med den samme, selvom hun gerne vil snakke med en selv først. Jeg skal også snakke med en alene.
    Vi er også kommet til den beslutning, at beholde barnet og den tanke glæder mig.
  • Indstillinger
    Håber I hurtigt får en tid, og får hjælp til en afklaring.

    Bedste tanker
Log in eller Registrér for at kommentere.