Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

8 mdr. Ingen sex. Min kæreste er Jomfru.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Mange tak for jeres hjælp, det giver meget mening, og det er begyndt at gå meget bedre for min kæreste og jeg.
    Min kæreste og jeg kommer begge fra eks-joguslavien, og har den samme religiøse overbevisning (islam), og kommer oven i købet fra samme by i eks-joguslavien.
    Jeg har også søgt hjælp hos mine forældre, og de fortalte at unge muslimske piger får fortalt at det er forkert, at dyrke sex før ægteskabet, fra en hel ung alder. Det kan de fortælle med sikkerhed, fordi min mor, og min søstre har fået den opdragelse. Vi er ikke stærk troende, hverken min eller min kærestes familie. Det med "forbudt" sex før ægteskabet, er blot en gammel tradition.
    Men hun er helt klart overbevist om, at hun skal giftes med en albaner fra Danmark. Da jeg selv er albaner og er fra Danmark, ved jeg at mange af mine albanske venner ikke har noget i mod, at deres kommende kone har haft sex med en anden. Jeg tænker: " vi lever i et moderne samfund, hvor der er sex overalt, jeg har selv gjort det før ægteskabet, hvorfor skulle det så være anderledes for en pige." Men har så fundet ud af, at nogen folk vil bare ikke af med den gamle tradition.
  • Indstillinger
    Hej Det gør situationen lidt anderledes . at du selv er ex juvislavien . men som vi dansker har lært det ser troen igennem finger med om manden har sex før ægteskab. må hun selv vælge sin brudgom nu hvor hun bor i Danmark. Har hun valgt dig som sin mand. Jeg tror ikke du skal bryde forældrenes tro hvis der så sker noget med hende. du må finde ud af om i elsker hinanden og om hendes familie vælger dig som hendes mand. så kan i vel blive gift . om det er dine forældre der skal tale med hendes om det . ved jeg ikke hvad i plejer at gøre. Det er din forældres generation du skal overbevise om at de unge kvinder også må have et frit liv før ægteskab. hvis de selv har lyst. Så de er ligestilled med mændene. hilsen
  • Indstillinger
    Ved de fleste folk fra eks-joguslavien bestemmer forældrene ikke, hvem de skal giftes med, men kommer med råd. De undersøger min familie, spørger folk, hvordan jeg er, og hvordan min familie er. Så fortæller de så min kæreste, de er sådan og sådan, vi synes det er en god/dårlig idé. Skulle de sige at det var en dårlig idé, jamen så er det bare ærgerligt for dem, fordi min kæreste vil selv bestemme, og det er hendes forældre med på, bare de får lov til at undersøge familien. Så det med at blive gift er der intet problem med, fordi min familie har ikke noget dårligt hængende over sig. Min kæreste og jeg, har snakket om at det kunne være fedt, men jeg vil ikke nu, og det vil hun hellere ikke. HVIS vi holder til vi er 19-20 år, så kan vi snakke om det, men ikke nu.
  • Indstillinger
    hvad har religion med netdoktor at gøre, dit problem er at hun er religiøs og vil vente til ægteskab så dit indlæg hører slet ikke her.
  • Indstillinger
    nej, det er nemlig ikke det. du har misforstået det. Snakken røg automatisk der hen ad. Grunden til hun ikke har sex med mig er IKKE fordi hun er muslim. :)
  • Indstillinger
    Nej, religiøst vil jeg heller ikke kalde det. Mere traditioner, der er oparbejdet i gennem generationer i diverse trossamfund - og der er en forskel.

    Men - du har kunnet tale med dine forældre om det, hvilket er mere end hvad de fleste kan, og det finder jeg er rigtigt godt for dig, for det har tydeligvis givet dig en anden forståelse.

    Du fortæller, at din kærestes forældre også lader til at have den samme opfattelse som dine forældre, men de har øjensynligt alligevel opdraget deres datter efter traditioner, som de selv har haft med hjemmefra.

    Derfor synes jeg da, du skal besøge din kæreste og hendes forældre, og så tale med disse forældre om det her, og på den måde gøre dette problem mere åbent, og høre hvad de har at sige.

    Det kunne jo være, det hele blev nemmere for din kæreste, hvis hun ved at du - om jeg så må sige - har fået lov af hendes forældre også. Naturligvis vil det stadig handle om, om din kæreste vil have sex med dig - det er klart. Det er altid og helt sikkert hende, der vil have det sidste ord, men hvis hun kun holder sig tilbage, fordi hun tror hendes forældre ikke vil have det, så kan det i hvert fald komme på plads. Jeg skal lige slå fast med 7-tommersøm, at hvis hun stadig siger nej til dig, så skal du respektere det.

    Du er naturligvis nødt til at fortælle hendes forældre, at du ikke kan love, at det ender med at være deres datter, du gifter dig med, da I begge er for unge til den slags endnu, hvorfor verden kan se anderledes ud senere.
  • Indstillinger
    Jeg syntes nu nærmere, at det skal være HENDE der taler med sine forældre HVIS hun har lyst til at dyrke sex men er snot forvirret omkring om hun bør i forhold til om hun skal være jomfru når hun engang bliver gift.

    Eller en anden version kunne være, at hvis hun har det som ovenstående, så kan I SAMMEN tale med hendes forældre...

    Hvis hun simpelthen bare ikke har lyst, fordi hun ikke er klar, så er det ligemeget hvad hendes forældre mener - så skal hun jo ikke have sex :)
  • Indstillinger
    Ja, det fik jeg udtrykt lidt kluntet. Naturligvis mente jeg, at I sammen skulle tale med hendes forældre.

    Jeg funderer nu alligevel lidt. Til trods for at dine forældre er fordomsfrie, og har givet dig god rådgivning, så har de alligevel opdraget dine søstre til at de skal vente til ægteskabet??

    Hvad nu, hvis du alligevel ikke bliver gift med din nuværende kæreste, men finder en anden, som netop HAR levet med mere fri sex? Hvordan ser du - og mærk nu efter helt, helt inden i dig selv - på en brud, der har flere seksuelle forhold bag sig?

    Det kan godt være, du her og nu synes, det er helt i orden at piger også har sex på samme måde som drengene, men vil du - med den baggrund, du trods alt har - så også gifte dig med en sådan pige?

    Når du er fuldstændig afklaret med dig selv omkring det spørgsmål, har du også svaret på, om du skal forsøge dig videre hos din kæreste.

    Det her spørgsmål ville jeg naturligvis ikke stille en dreng med etnisk dansk baggrund, men ligegyldigt hvad, så HAR du en anden baggrund, og når nu dine forældre har den indstilling til disse fordomme, men alligevel opdrager deres piger på samme måde, som din kæreste er blevet det, finder jeg faktisk spørgsmålet relevant.

    Det handler nemlig om, hvordan din kæreste i bund og grund er stillet, hvis hun giver efter for dig og I så senere går fra hinanden.
  • Indstillinger
    Hej, jeg synes der er kommet så mange fornuftige svar på dit spørgsmål, men jeg vil gerne lige indskyde noget. Du skrev i starten: "Jeg tror det er, fordi sex og tillid afhænger af hinanden." Men du må lige tænke på noget. Sex kræver tillid, men tillid kræver ikke sex. Jeg er selv jomfru og bliver 22 om et par måneder. Jeg er kristen, men jeg ville også være jomfru hvis jeg ikke var det, for jeg synes det at gemme sex som en helt særlig gave til ægtemanden, det er der noget smukt i. Det kan godt være du ikke kan se det, men måske kan din kæreste. Måske skal du bare stole på din kæreste på det område? Hvis man ikke klar, så er man ikke klar. Jeg ville ikke have en kæreste til at fortælle mig noget andet.
  • Indstillinger
    jeg er enig med lotte....der er mange unge drenge nu til dags der siger at det er i orden at en pige har sex før ægteskab, for i den tid tænker de kun på at få sex og ikke på fremtiden. Lige nu er du alt for ung til at tænke hvad du vil synes om det i fremtiden. Når det kommer til stykket om at finde en kone har de en anden holdning til det, da skal hun være jomfru, ikke været samme med drenge o.s.v for så er hun hans. Så derfor forstår jeg godt din kæreste, at hun siger hun vil vente til ægteskabet, for hun ved at hvis hun dyrker sex med dig så vil du ikke giftes med hende men bare hygge med hende indtil du bliver træt af hende. For dig er det ikke et problem om du er seksuelt aktiv eller ej for du kan stadig gifte dig men det kan hun ikke, så er hendes liv ødelagt, familiens ære o.s.v. Prøv at tænke ud fra hendes side og lad vær med at være egoist og kun tænke på sex, så hvis du kan lide eller elsker hende og vil gerne dele et liv med hende, kan du snakke med dine forældre om det så kan i forlove sig og senere hen blive gift, hvis det er det du vil med hende men hvis du kun vil sex med hende synes jeg at du skal finde en anden som er seksuelt aktiv og hygge jer sammen.
Log in eller Registrér for at kommentere.