Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

HJÆLP er det ikke for overdrevet til at kunne være stress?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja, du har helt bestemt grundlag for at tage derop.

    Det er meget, MEGET vigtigt, at du tager det du har skrevet her med, så du får fortalt det hele :)

    Jeg tror, at det vil være den rigtige vej til at få den behandling du skal have for at få det bedre :)
  • Indstillinger
    Okay :) tak.. jeg vil overveje det, men ellers tager jeg selvfølgelig op hvis der bliver noget helt galt så tager jeg selvfølgelig der op. men det er jo sværet, når man ikke selv er overbevist om at man er "syg" nok. men på den anden side, så er jeg nogle gange overbevist :S.- det er så forvirrende.. Men tak for hjælpen..
    MvH Mette
  • Indstillinger
    En af de vigtigste ting, vi skal lære her i livet er at søge om hjælp, når vi ikke har det godt. Og vel at mærke søge om hjælp hos mennesker, der er i stand til at hjælpe os.

    Hvornår er man 'dårlig nok' til at bede om hjælp? Det er man, når man ikke har det godt og ikke selv kan finde ud af, hvad man kan gøre for at få det bedre. Den bedste hjælp, du kan give dig selv er at give dig selv lov til så at bede andre om hjælp.

    Tro på, at der er mennesker, der gerne vil hjælpe dig og at du fortjener at få det bedre.

    KH Helene
  • Indstillinger
    Mange tak . - ja det er ganske vist helt rigtigt. :)
    det er bare lidt svært når ens læge siger at man ikke har brug for psykiater men at man bare har det dårligt med sig selv (så føler man ikke rigtig at man får den hjælp man skal.)
    men min psykolog der imod forstår mig så bedere - det er så bare trælst at min mor lytter til min læge, og er begyndt at sige (skal du ikke stoppe hos din psykolog?, jeg bliver altså forvirret af ham, for jeg er enig med din læge.)
    Arghhhh. når der endeligt er en der forstår og vil prøve at hjælpe ,så er det også galt :S
    Nå men tak.
    Mvh Mette.
  • Indstillinger
    Så kunne det nok være en god idé at fortælle din mor hvordan du faktisk har det :)
  • Indstillinger
    Det har hun fået afvide, dengang jeg blev sendt på psykiadisk afdeling af min psykolog, hun vil ligefrem afvide at jeg følte mig styret og var ved at sætte ild til mig/mit værelse, og var ved at hoppe ud over en bro mm.
    men hun forstår det ikke - eller også vil hun ikke indse det ;S
  • Indstillinger
    Nej, de mødre... De er ikke altid så gode til at forstå, hvad deres børn har brug for.

    Fakta er, at du har det af H. til. Derfor er det vigtigt, at du søger at få den hjælp, du har brug for - uanset hvad din mor, din læge eller andre mener om det. Du har det dårligt og skal have hjælp. Basta!!

    Hvis ikke din mor kan hjælpe dig, så må du prøve at finde en anden voksen, der kan. Måske en lærer? Måske en anden du tør have tillid til?
    Hvis ikke du kan finde nogen, vil jeg anbefale dig at ringe til Børnetelefonen og få råd og vejledning http://bornenettet.dk/raadgivning/BorneTelefonen


    KH Helene
  • Indstillinger
    Du har helt ret :`).. problemet er så bare at de der forstillinger så kommer.. -så den eneste jeg tør lade hjælpe er stort set min psykolog.. :`) - han er på 14 dages ferie.. og jeg vil egentlig gerne bede min mor om at køre mig på psykiadisk afdeling så jeg kan blive indlagt, problemet er så bare at jeg ikke kan holde mig til virkeligheden og ikke kan se hvor vidt jeg har brug for hjælp.og derfor ikke tror jeg er "syg" nok :S .
    Nå. men igen mange tak..
  • Indstillinger
    Du må tro på det vi skriver til dig. Ja du er syg nok til at komme på psykriaktisk nu Hvis du selv kan finde ud af at ringe til vagtlægen kan de hjælpe dig 70110707 . Jeg ved ikke hvilken nr. din skadestue har. ellers ring dertil hvis du kan finde det. eller gør det Helene har skrevet til dig . tryk på det gule i teksten med musen .
  • Indstillinger
    hej ved godt at dit indlæg er gammel
    men efter at have læst det er jeg blevet meget interessert i at høre hvordan det er gået dig da meget af det du skriver er som jeg har det
Log in eller Registrér for at kommentere.