Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

At være det værd.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja, det er svært. Derfor er det heller ikke forandringer, man kan gennemføre uden hjælp fra én, der forstår, hvad det handler om.

    Intellektuelt forstår du meget om sammenhængene men det er en helt anden sag at skabe følelsesmæssige forandringer og påvirke det ubevidste. Det er dér de egentlige, dybe forandringer sker, der gør det muligt, som aldrig har været muligt før.

    KH Helene
  • Indstillinger
    Var til samtale i dag…skønt jeg selv betaler har jeg dårligt råd til det ..! Nå fik fortalt nogen grumme dating erfaringer og omkring vold ..dvs. fået foræret rejse hotel ophold flytur+ tæsk…og andre ting har jeg så ikke fortalt for det er for meget! Jeg kunne have sagt det for mdr siden man har ikke kunnet li at tale om det for hvad vil hun ikke tænke….osv.

    Nu fik jeg sagt det …og jeg har det dårligt med at have afsløret lidt om hvordan jeg er ..og samtidig en lettelse at få delt det med en.
    Det gode ved at sige det er at jeg mister lysten til at gøre det og kan høre hvordan det lyder.
    Det dårlige er at jeg syns hun så rystet ud…men nok også lidt glad og spurgte om jeg havde tænkt mig bare at komme der..uden at ville sige de ting? Og hvad jeg troede hun var der for.
    Det dårlige er at jeg er flov over det….men ok.
  • Indstillinger
    Stor sejr til dig :-)))

    Det er aldrig sjovt at afsløre sine hemmeligheder men det er præcist det, der skal til.

    At hun så lidt rystet ud, var måske mest fordi, at du ikke har fortalt så vigtige ting før?

    Jeg har sandelig også måtte overskride mine grænser mange gange i terapien, når jeg fortalte om skamfulde ting. Det er helbredende, når hemmelighederne kommer frem. Hvis ikke alt det hemmelige kommer frem i lyset, finder man ikke ud af, at man slet ikke har nogen grund til skam og at det så ofte er andre menneskers skyld og skam, man har taget på sig. Man finder heller ikke ud af, at der faktisk er mennesker, der ikke fordømmer én og som respekterer én alligevel.

    Alt det vi holder hemmeligt, adskiller os fra andre mennesker, fra os selv og det ødelægger vores selvværd og vores tillid til andre. Så det er SÅ godt, at du fik taget hul på det svære. Tillykke :-)

    KH Helene
  • Indstillinger
    Nu er det min erfaring at dating siderne er fulde af kvinder, som får et kik ud af at afvise.

    Så hvad du oplever inde i det forum vil jeg ikke tilægge stører betydning.

    prøv at følge linket og se om det ikke passer fint på de profiler du har kontaktet.

    http://forum.oestrogen.dk/blogs/mettean ... ampyr.aspx
Log in eller Registrér for at kommentere.