Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

14 årig med 1 cm lang penis!!!

Redigeret 15 januar, 2013, 11:30 i Åben debat for mænd
Hej alle i andre derude

Jeg vil lige spørge jer om det er normalt at have en penis, der kun er 1-1,5 cm lang i slap tilstand, når man er 14 år, men det skal lige siges at den ca. er 7 cm i erigeret tilstand.

Så er der andre derude der har haft en så lille penis i 14 års alderen?
Og synes i jeg skal gå til lægen med det?
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Jeg synes det lyder normal. og ikke noget du skal bekymre dig om . med alderen vokser den i tykkelse og længde. når du er fuld udviklet. Det er mere penis længde de fleste tænker på . og den lyder også normal. Tænker du på hvad de andre drenge har. alle udvikler sig forskellig så måske kan du ikke helt sammenligne dig med vennerne. Du må lige så stille vænne dig til din krop . og lære den at kende. vænd dig til tanken at du og din krop er pæn som det er skabt. så får du mere fred i sindet. og stil dig foran spejlet og kig på dig selv . det er en god ting . held og lykke
  • Indstillinger
    Hej du.

    Det er da bemærkelsesværdigt at den vokser fra 1-1½ cm til 7 cm. Har du skrevet forkert? For det er godt nok en stor forskel...

    Uanset hvad:
    Du er på vej ind i puberteten, og det betyder, at alt på dig vil vokse de næste år - også penis.

    Så jeg ser ingen grund til at tage til lægen. Med mindre du slet ikke er begyndt at få tegn på pubertet (hårvækst, stemmen i overgang), for så kan man måle om der er kuk i hormonerne. Men igen; der er såmænd også nogen der først kommer i puberteten når de er 15-16 år.
  • Indstillinger
    Hej igen og tak for de gode svar og ja jeg må vel bare acceptere sådan som jeg ser ud for jeg er jo lige begyndt på puberteten og ja det er rigtigt at den vokser fra 1-1,5 cm til ca. 7 cm.
  • Indstillinger
    Halvanden cm. Det mener jeg da er meget lille. Kig på et målebånd og se, hvor meget en til halvanden cm i virkeligheden er.

    Jeg må indrømme, jeg studser noget.
  • Indstillinger
    Hvordan måler du?
    Hvis den virkelig kun er 1 cm. kunne du godt prøve at spørge lægen om der kan være noget ubalance i dine hormoner.
    Hvordan ser du ellers ud dernede? Altså er det "normalt"?
  • Indstillinger
    Hej såvidt jeg forstår teksten der er skrevet . er de 1 og 1 en halv når penis er i slap tilstand sunket tilbage i kroppen. og når den så bliver stiv stiger den til 7 cm.
  • Indstillinger
    Hvordan skal det forstås. ??


    Hvis penis er 1 cm eller måske 1,5 cm. Så er der bestemt noget galt.
  • Indstillinger
    Hej igen, jo det ser nu ellers helt normalt ud dernede, med alt det andet og jeg har brugt en lineal til at måle med
  • Indstillinger
    Hej Mathias

    Jeg må tilslutte mig og sige at 1 cm virkelig ikke er normalt når man er i din alder.
    Den størrelse findes vist sjældent hos andre end babyer.

    Men jeg er sådan set også blevet i tvivl om om det er et seriøst indlæg, for jeg har læst mig til, at penis gennemsnitligt vokser 60% ved erektion, så at din skulle vokse 700% lyder lidt for vildt; og bekræfter blot at du nok bør ses af lægen hvis det er rigtigt hvad du skriver.

    Men ser resten af din krop ud som de andre drenges?
  • Indstillinger
    Ja, men ellers så ser min krop ud, som alle de andres i klassen, men jeg er en af de første der er begyndt at få skæg i klassen, og i 10 års alderen begyndte, jeg at kunne producere sæd og min stemme gik i overgang ca. Da jeg var 12 år gammel, men ellers er der ikke noget.

    Hilsen Mathias
Log in eller Registrér for at kommentere.