Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvordan taber jeg mig ?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Se, det er jo den tankegang jeg var bange for at du havde. Altså med hensyn til at du syntes at de 5-7 kilo gør at du ikke har en lækker krop.
    Undskyld hvis jeg overreagerer men jeg har haft en slem spiseforstyrrelse og det er et HELVEDE at komme ud i sådan noget.

    Frokost kan være tusind andre ting end rugbrød!
    Fx.:
    Rester fra aftensmaden.
    En stor portion råkost en bolle og noget kødpålæg.
    En stor portion salat (med allemulige grøntsager) hvor der er brune ris eller grovpasta i.
    En eller to sandwich af fibertoastbrød med gnavegrøntsager ved siden af - der er et utal af muligheder for hvad du kan komme i: Hjemmelavet æggesalat, tun rørt med lidt yoghurt, hummus, kødpålæg, guacamole osv.

    Når du ikke kan spise så meget af gangen, kan du prøve at sørge for at have tre måltider (morgenmad, frokost og aftensmad) hvor du spiser solidt, og eftersom det ikke er så meget for dig, så kan du roligt spise rigtig mad tre gange mere om dagen - bare i beskedne mængder, og så supplere med masser af gnavegrøntsager og et par stykker frugt...
    Og husk at få gerne et par spiseskefulde olivenolie eller fx. hørfrø- eller avocadoolie om dagen. Det er SUNDT!
  • Indstillinger
    Det er os bla. derfor jeg ikke vil på "slankekur" er bange for at det vil ende galt.. om jeg overhovedet kan holde det er så noget helt andet.. jeg er nemlig ikke særlig glad for mit udseende lige for tiden.. derfor vil jeg bare rigtig gerne tabe mig, eller strammes op ihvertfald.. :)

    Ja, du har ret i der er mange frokost-muligheder.. må lige udforske lidt i min madlavning, så det ikke bliver for kedeligt :)

    Må lige sige at man overhovedet ikke kan høre på dig at du har haft en spiseforstyrrelse.. har nemlig en veninde der har haft det.. men hun kunne ikke drømme om at tænke at hvis hun spiser noget usundt så skal hun bare træne bagefter, tværtimod så spiser hun aldrig noget usundt.

    jeg håber jeg vil kunne se noget resultat efter ihvertfald 3 måneder..
  • Indstillinger
    Altså hvorfor alt det ævl om fuldkornspasta, ris og grovboller?? Alt pasta og boller er noget lort der feder, og rugbrød er vejen frem. Lær at elske det!
    Drt lyder som om du keder dig helt vildt, siden du slet ikke kan holde munden lukket om aftenen. Det lyder som om din hjerne er "tyk", altså forstået at du bare vil stoppe i hovedet, uanset om det smager fantastisk eller bare ok. Du skulle nok bruge lidt tid og energi på madlavning og smag, og lære din krop at kende. Jeg lød ligesom dig engang, men lærte at tænke som en tynd, og lysten til bare at stoppe i hovedet forsvandt..
  • Indstillinger
    Hej Ninna.

    Jeg var i et rigtig godt behandlingsforløb tilbage i 2009. Det, og den tid der er gået siden, betyder, at jeg for det meste har et normalt forhold til mad.
    Når jeg er i pressede perioder dukker det lidt op igen, men som sagt; for det meste er mit forhold til mad normalt :)

    Du har helt ret i at en udforskning af maduniverset nok vil hjælpe dig. Og som det bliver skrevet ovenfor vil det nok være en god idé netop at udforske smagsnuancer, og så skal du netop være bevidst om at du spiser når du spiser. Prøv at tygge maden grundigt og SMAGE på den før du synker :)
  • Indstillinger
    Når vejret, er til det selvfølgelig!

    Efter min mening,er de naturligste, og bedste motionsformer til vægttab løb, og svømning-harselv overvejet, at begunde, at løbe,men aldrig rigtigt fået taget mig sammen?

    er selv genert med, at blive lagt mærke til, så tror jeg personligt ville have brug for enten en partner/gruppe, at løbe med,men på med noget gode løbesko/træningstøj, og afsted-husk hviledage,så kroppen, når at opbygge sig mellem din træning-overtræning, er ingen rar ting!

    Man taber sig af at sulte,men det går ud over ens stofskifte, og er ikke spor sundt,og tit ryger,der meget andet,end fedt med på den konto,væske, og hvis man er rigtigt skrap:-(

    Kan kroppen begynde, at bruge,af organ,hjertevæv,og kalket fra ens knogler,og så kan det føre til vitaminmangel,hårtab mm.Så derfor, er det en dårlig vej, at tage...

    Så mine råd er disse Skru op for morgenmaden, og spis gerne rigeligt protein der,Drik masser vand,el.lavkaloriedrikke,spis evt.Råkost sammen med din frokost,Spis 1 normal portion aftensmad,og hav 2-3 mellemmåltider over dagen,det kunne være noget frugt fx.melon,2 skiver knækbrød med fx.kødpålæg,og grønt,lidt yoghurt,lidt mandler/Tørret frugt eller hvis du er sliksyg et par chokoladekiks,myslibar,og giv dig selv lov til,at få lidt usundt,når du er meget sliksyg!

    at leve sundt handler ikke om at lide afsavn!
    men at unde sig selv det bedste/men oz lytte til sig selv
    der er ikke noget ved, at gå hen,og stirre sig blind,og blive fanatisk,så blir det jo, reduceret til en sur pligt!:-(


    ***specielt efter endt kur-livet er for kort til den slags***

    Go påske/pinse til dig!
Log in eller Registrér for at kommentere.