Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

kan jeg være gravid?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Salliew123,

    Ja, du må undskylde, men jeg bliver altså noget forundret, når jeg her på ND gang på gang læser om piger, der:

    tager p-piller
    dog ikke husker at tage dem korrekt
    godt er klar over, at det skal man gøre for at være sikker på, at de virker beskyttende mod graviditet -


    alligevel dyrker sex uden kondom - og så først bagefter spørger om risiko for graviditet.

    Undskyld igen - men hvis man virkelig HAR læst på lektien, og godt ved at man så ikke er ordenligt beskyttet, så er det nok mig, der for dum, når jeg så ikke kan forstå, at man tør løbe risikoen.

    Min påstand er, at jeg altså ikke mener, det er for kvikt gjort - så kan vi altid diskutere dumhed eller ikke dumhed.

    Alle - i hvert fald i den yngre del af befolkningen - har en mobiltelefon mindre end 15 cm fra kroppen døgnet rundt. Der kan man indkode en påmindelse, så når man nu har besluttet, at få sin krop styret af hormoner - hvad der i øvrigt ikke er specielt sundt - så mener jeg sådan set ikke, der er nogen undskyldning for i det mindste ikke at gøre det korrekt. Man har den mobil på sig konstant - det kan man også have med p-pillerne.

    Måden du skrev dit første indlæg, gav ret tydeligt indtryk af, at du havde sløset med pillerne. Du skriver at du på det sidste ikke har taget pillerne regelmæssigt. Nu retter du og skriver, at det måske ikke lige har været på det helt samme tidspunkt hver dag. Der er bestemt forskel.

    Men - når du nu har læst grundigt på indlægssedlen, så har du også læst hvor stort et tidsinterval, der må være for lige præcis dit p-pillemærke, så derfor bør du også have fundet svaret på dit spørgsmål, og også der have set, hvor stor en risiko, du har taget.
  • Indstillinger
    Hej lotte123

    Hvis du er dum er du ikke den eneste. Vi må være mange flere. Jeg fatter heller intet af unge pigers letsindige omgang med p-piller-

    Du har naturligvis intet at undskylde.
  • Indstillinger
    Sallie...

    Jeg reagerede også ud fra, at det du skrev at du ikke havde taget p-pillerne regelmæssigt betød at du nogle dage ikke havde fået taget dem og sådan.

    Hvis du mener, at det bare er, at du ikke har taget dem på samme tidspunkt, men med nogle timers forskydelse, så påvirker det ikke deres virkning.
  • Indstillinger
    Hej, jeg har var sammen med min kæreste for første gang (med kondom). Det er lidt over en uge siden.
    Jeg burde havde fået min menstruation for 2 dage siden. Men er ikke kommet, kan der være nogen sandsynlighed for at jeg kan være gravid?
    Tak på forhånd.
Log in eller Registrér for at kommentere.