Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

"Vat" under fødderne

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det tyder på nervebetændelse ...prikker og stikker det ?eller har du myrekryb...selv har jeg efter en medicinskade fået nervebetændelse overalt af Ciproxin i venen ..der blev givet forkert (for korte intervaller imellem injektionerne..jeg havde salmonella og fik blodforgiftning og for det fik jeg ciproxin ..det har ødelagt mit liv ..er i dag 62 fik det da jeg var 52 og langsomt har det spredt sig til hele kroppen begyndende udefra og indefter,det begyndte i hovedet!!!!!!
    Mit liv er ødelagt jeg har nedsat kraft og altid smerter der bliver værre og værre!!!
  • Indstillinger
    Nervebetændelse, jeg havde ikke set dette indlæg. Joe, det kunne ligne lidt. Muskelkraften er nedsat, men jeg kan sagtens mærke et sten i skoen. Så, jeg er i tvivl. Der står det udvikler sig langsomt og jeg kan jo kun sige at den nedsatte muskelkraft er kommet langsomt.
    Jeg kan sagtens gå, men cykle, det er mere end svært. Smerter næe, men det strammer om benene. Kun det nederste stykke.
    Ryggen, jo min lænd kan gøre ondt, især når jeg har støvsuget. Det forsvinder dog igen, men først efter et lille stykke tid. Den er ikke særlig slem.

    Nå ja, den diagnose kan ingen vist stille uden en rigtig undersøgelse, men den slags gør de praktiserende læger jo sjældent. Så hvad katten gør jeg. Måske ingenting. ?

    Jeg har jo stadig denne følelse af at gå på vat, eller en underlig følelse under fødderne, når jeg går barfodet. Samtidig strammer det om mine ben.
    Jeg har ikke B vitaminmangel. Det fik jeg undersøgt ved sidste blodprøve.

    Lægen kunne ikke se der var noget galt, da jeg var der for ca et år siden, men jeg mærker det. Der blev kun kigget på mine ben.
    Måske burde jeg prøve en anden læge. Men det er svært, jeg gider ikke føle mig som en hypokonder mere.
    Så jeg undgår helst læger, men hvad søren gør man ellers. Lever med det, så længe man kan. he he.

    Jeg har samtidig en knude lignende dannelse oven på den ene fod. Den er noget øm, så det kan være lidt svært med fodtøj. Knuden har naturligvis intet at gøre med den ubehagelige fornemmelse, jeg har under fødderne.
    Jeg ville blot høre om der er nogen dukket op på debatten med samme problem eller kendskab til det.


    ps. Kan det måske være lavt stofskifte ??
Log in eller Registrér for at kommentere.