Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

BMI på 27,5 - Ønsker vægttab nu!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Lærke

    Lige en lille kommentar. Det er hårdt arbejde at få kiloene væk og efterfølgende vil man altid have trang til at komme op på samme størrelse igen. Så har man først været overvægtig så skal man holde styr på vægten for altid. Det har jeg selv måtte sande og nu vejer jeg mig altid en gang om ugen for at sikre mig at jeg stadig holder min vægt. Jeg har prøvet alle mulige og umulige slankekure men det eneste som hjælper er at spise mindre og dyrke motion.
  • Indstillinger
    Jeg afviser ikke, at Herbalife kan være effektivt, hvis man vel at mærke følger deres program, men det er vanvittig dyrt - og først og fremmest en god forretning for dem, der sælger det. Desværre har jeg oplevet, at man i iveren for at tjene så meget som muligt, prakker folk en masse på, de overhovedet ikke har brug for. Man kan meget nemt komme af med flere tusinde kroner om måneden til alt deres stads, der i øvrigt ikke alt sammen er helt så fantastisk, som de påstår.

    Det er både bedre, væsentligt billigere og sundere at følge f.eks. vægtvogterne eller Slankedoktors program.

    Indlægget fra Martin Hedegaard er derfor at betragte som en reklame, som Netdoktor burde fjerne.
  • Indstillinger
    Jeg kender en, der tabte sig hurtigt ved at spise kød og grønt. Fedt må gerne spises.
    F.eks. spejlæg og bacon om morgenen. Ingen brød, kartofler, pasta o.s.v.
    Altså en proteinkur.
    Om det er sundt ved jeg ikke noget om, jeg påtager mig intet ansvar. Men vægten så jeg gik meget hurtigt ned.

    Nåe, hmm, jeg har jo skrevet det her før.
  • Indstillinger
    Endnu en magisk kuponhæftekur, og som vanligt uden hold i virkeligheden. Man bør naturligvis spise en balanceret kost, som sagtens kan indeholde kartofler, groft brød, etc. I denne uge er det jo som bekendt kulhydrater, der udråbes til at være årsagen til fedme, og det er naturligvis lige præcis så meget sludder, at det tiltrækker målgruppens interesse. Man bliver fed af at spise for meget og for tarvelig kost, og af at bevæge sig for lidt. Pudsigt nok er løsningen på det problem, at spise lidt mindre og lidt mindrec tarvelig kost, og begynde at tøffe lidt omkring ved egen fremdrift. Det er ganske vist ikke noget specielt sexet eller kedsomhedsfordrivende budskab, - til gengæld er det sandt!
  • Indstillinger
    Til alle der læser med i denne tråd og synes de skal investerer penge i dette middel: LAD VÆRE!

    Det kan tilsidesættes med et helt almindeligt kosttilskud... En hurtig google-søgning og man kommer frem til dette indlæg: http://slankekur.biz/corexin/

    Og det fortæller det meget godt :)

    Hold dig/jer til Alli :) Eller gå til lægen og få receptpligtig medicin :)

    Ha en god dag:)
Log in eller Registrér for at kommentere.