Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Gravid trods negativ test ?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    :-) - Nej, enige bliver vi ikke, men det synes jeg heller ikke gør noget, og jeg tror da heller ikke, jeg har så meget mere at sige – kun præcisere lidt.
    Med møg, mente jeg, at det i dit første indlæg ikke lød til, at du havde sat dig ordentligt ind i det med at tage p-piller, og som jeg læste det, havde du rodet godt og grundigt rundt i dem, og samtidig haft sex uden yderligere beskyttelse, som det i hvert fald tydeligt fremgår af indlægssedlen, at man bør gøre, hvis man ikke har taget pillerne korrekt.

    Jeg vil også give dig ret i, at det ikke er hensigtsmæssigt, at have tampon oppe i længere tid, men jeg chokeres noget over, at du har en arbejdsplads med så dårlige toiletforhold, at det ”tvinger” dig til at tage p-piller uden den månedlige pause. Dette emne bør du bestemt tage op med firmaets tillidsrepræsentant – eller for den sags skyld sikkerhedsrepræsentant, for det er fuldstændigt urimelige arbejdsvilkår, som jeg faktisk vil mene er ulovlige.

    Man har som kvinde ret til at have menstruation, og alle medarbejdere har ret til tilgængelige toiletter i absolut rimelig afstand til arbejdet. I øvrigt hvis man holder sig for længe, kan det udvikle inkontinens, irritabel tyktarm og mange andre følgesygdomme, som altså intet har med p-piller at gøre, så sådanne forhold er i det hele taget dybt kritisable.

    Jeg har ikke påstået, at en slimhinde kan skabe sygdom i sig selv, men jeg påstår, at ophobning af affaldsstoffer lige midt i ens fertilitetscenter umuligt kan være sundt.

    Selv når man tager p-piller, kommer der jo en blødning, hvilket vil sige, at der altså selv om man ikke har ægløsning alligevel samles nogle affaldsstoffer, og de skal ud. Hvis man undlader at holde den månedlige 7-dages pause, forhindrer man disse affaldstoffer i at komme ud, og så er det jeg spørger: Hvad er bedst; at disse affaldsstoffer medicinsk bliver tilbageholdt i kroppen, eller de kommer ud?

    Jeg er ikke læge, og spørger derfor ikke som en sådan – men som min logik byder mig.

    Jeg er desværre ikke 100% overbevist om, at man til bunds har undersøgt langtidsvirkninger af brug af p-piller. Jeg tror faktisk ikke mange af de ”lærde” har forsøgt at direkte undersøge om der er et mønster i langvarigt brug af p-piller i forbindelse med diverse sygdomme og gener senere i livet.

    Ligedes er jeg rystet over, at mange læger totalt kritikløst skriver p-piller ud til helt unge piger, der har problemer med deres menstruation. I min verden bør man da ikke gøre sådan, men netop undersøge, hvad årsagen er. Samtidig mener jeg heller ikke, at lægerne er særligt gode til at give en ordentlig information omkring præparatet. Det tyder alle de mange spørgsmål her på netdoktor i hvert fald på.

    Det er faktisk chokerende hvor lidt piger aner om, dels hvad p-piller er for noget og dels hvordan de beskytter mod graviditet, og at de altså slet ikke beskytter mod kønssygdomme, men indtager dem? Det gør de.

    Mit mål med disse lange skrivelser er egentlig kun, at hvis bare jeg kan få en af læserne til lige at stoppe og tænke sig om, så har det ikke været forgæves.
  • Indstillinger
    Hej håber der er nogen der kan besvare mit spørgsmål da jeg er i tvivl og mega forvirret....

    Jeg kan ikke finde ud af om jeg er gravid da testen viser negativ men har en mave der vokser og har kvalme hele tiden, jeg spiser også næsten hele tiden har meget lyst til søde sager hele tiden.....

    Kan jeg være gravid?????

    1. Kvalme om morgnen og i løbet af dagen..( opkast engang imellem)
    2. Mave der vokser.
    3. Ømme bryster ( meget følsomme)
    4. Er træt hele tiden.
    Hvad tror i, testen viser negativ????

    Hilsen den forvirret
  • Indstillinger
    At du har øget appetit og trang til søde sager, kan sagtens forklare dit punkt 1,3 og 4.

    Men - jeg synes du skal kontakte din læge. Der kan være mange andre årsager end graviditet, og de bør da undersøges.
  • Indstillinger
    Jeg siger tak for svar lotte123

    Men var ved lægen igår og de tog en test den viste negativ men hun ville ikke udelukke at jeg var gravid da jeg også har tissetræng hele tiden....... :)

    Men hun siger at det kan være jeg ikke har dannet det der stof endnu til at man kan se det....

    Skal man tage en testbom morgenen eller kan manntage den om formiddagen..

    Har bare kvalme hele tiden og ulmen i maven, og kan også spise hele tiden
  • Indstillinger
    Ja, nu fremgår det jo ikke, om du gerne vil være gravid - eller om du ikke vil.

    Hvis du gerne vil, så er der vel ingen problemer - så venter du bare en uges tid eller to, og tager så en ny test. Der vil jo stadig være masser af tid til fødslen.

    Hvis du der i mod ikke vil være gravid, så går jeg da ud fra, at du allerede har lavet en aftale med lægen om, at du skal komme igen på mandag - ellers er det vel det, du må gøre, så der kan handles hurtigst muligt, hvis du er gravid og skal have det fjernet.

    Hele din utilpashed kan sagtens hænge sammen med nervøsitet - både hvis det er gode eller dårlige nyheder.

    Dog - bør du altså prøve at holde lidt igen med spiseriet - eller i hvert fald holde dig til ting, der ikke feder,- frugt og den slags - så du ikke også skal til at slås med et vægtproblem, som ikke er godt hvad enten du er gravid eller ej.
Log in eller Registrér for at kommentere.