Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Er min reaktion forkert?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Helene
    Jeg har hele tiden manglet at tale om HVORFOR jeg har det dårligt og det er rigtigt, det taler jeg ikke med dem om. Vi snakker stort set kun om hvordan det er gået siden sidst.
    Jeg har skrevet til en psykoterapeut for at høre lidt mere, for det kunne være rart at prøve noget andet, problemet er nok bare at finde pengene til det.
    Mvh.
  • Indstillinger
    Hej Luna

    Ja, det er så frustrerende. Jeg har hørt det fra flere, der har været indlagt på psyk. Man vil så gerne tale om årsagerne og fortiden og den slags men bliver ikke forstået og afvist.

    Det er et rigtigt godt initiativ, at du har skrevet til en psykoterapuet. Pokkers, at det skal være så dyrt. Mit terapiforløb har kostet mig en formue. Den medicin, der kun bedøvede symptomerne og gjorde mig mere syg, fik jeg tilskud til fra det offentlige men ikke én krone til terapien, der har været og er helbredende :-(

    Hvis det er en idé, kan du måske få din læge til at henvise dig til en psykolog. Der er visse kriterier, der skal opfyldes, men hvis det kan lade sig gøre, kan du få (vistnok) 11 psykologtimer med tilskud fra sygesikringen. D.v.s. en egenbetaling på knap 300 kr. pr. gang.
    Det optimale er naturligvis, hvis man har råd til at betale for et længerevarende forløb hos en behandler, man selv vælger, men det er desværre de færeste, der har råd til det.


    Hilsen Helene
Log in eller Registrér for at kommentere.