Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Har min kæreste personlighedsforstyrrelse?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har lige lidt mere :-)

    Du skriver, at han får dig til at føle dig som en prinsesse og meget andet godt. Ja - men på et andet plan får han dig til at føle dig som om, at du ingenting er værd. Så du betaler en meget høj pris for noget du kunne få gratis et andet sted.

    Der er to problemer i det her: Det ene er, at din kæreste har en misbrugsadfærd, hvilket vil sige, at han misbruger mennesker følelsesmæssigt. Det andet problem er, at du lader dig misbruge og gør hans misbrug muligt. Det første problem (hvordan han er) kan du ikke gøre noget ved men det kan du ved det andet (hvordan du har det og hvordan du behandler dig selv og lader dig behandle).
    Jeg er sikker på, at du ikke bryder dig om at høre det her, men først når du falder for mænd, der aldrig kunne drømme om at behandle dig med despekt og som får det bedste og ikke det værste frem i dig, vil jeg sige, at du er ude af dine problemer.

    Her er et link, som du (og din kæreste) måske har lyst til at kigge på http://www.dialogmodvold.dk/

    Måske kan du bruge dette klip fra fra tidsskriftet Psykologi:

    Syv tegn på psykopati

    Hvad skal der til for, at man kan kalde nogen psykopat? En gruppe psykiatere og psykologer fra USA har sat sig for at analysere mønsteret i de træk, som i vore dage anses for at udgøre den psykopatiske personlighed. Tegnene på psykopati er inddelt i syv egenskaber, som altså udgør de syv vigtigste symptomer på psykopati, sådan som begrebet bliver opfattet i USA p.t.:

    Impulsiv hensynsløshed.
    Tendens til at give andre skylden for alting.
    Aggressiv selvhævdelse.
    Krav om ønskeopfyldelse her og nu.
    Frygtløshed.
    Tendens til at manipulere med andre mennesker.
    Følelseskulde (manglende medfølelse med andre).
    Det gælder for hvert af symptomerne, at de ikke i sig selv er nok til at stille diagnosen psykopati. Det er kun når alle, eller næsten alle træk er til stede, at man med god ret kan kalde en person psykopat.


    KH Helene
  • Indstillinger
    Ja psykopater bor også i balnt den alm befolkning nogle får medicin andre gør ikke , nogle får pension , de kan jo ikke være spærret inde hele deres liv hvis de stadig har symtomer. så længe de ikke skader andre mennesker har de også ret til at bo blandt andre. det er en farlig leg du har gang i ved igen at skælde ham ud. psykopater kan også være meget kærlige og græde meget. men pludslig er de ikke til at stole på . og siger alt det som de føler af grimme og nedværdigende ting om en. det er ikke sikkert han nogensinde holder op med at være på den måde. medicin kan måske dæmpe det lidt . men mange piger som dig der får en kærste , der er som din kærste får bank eller måske ufrivilig sex da de godt kan finde på at incistere på de vil have sex. du risikere dit liv bliver ødelagt resten af dit liv hvis du føjer ham. eller går i mod ham . du skulle selv søge hjælp ved en psykolog . så du kan få dig et værdigt liv. glæd dig over de gode timer i har haft sammen og du vil altid tænke på ham i dit liv . hvis du vælger at leve et nyt liv. der er menesker der ikke dur til at have en kærste . det er synd for dem . måske er han en af dem. og du må tænke på at redde dit eget liv. nu tænk dig godt om inden du siger noget til ham . og pas på dig selv kærligst
  • Indstillinger
    Hejsa.

    Jeg giver lige mit besyv med.

    Jeg har selv været sammen med en kæreste med psykopatiske træk. jeg boede i hus med ham i 4 måneder og det var der jeg fandt ud af hvordan han var. 3 gange truede han med at slå mig og stod engang med knyttet næve overfor mig.Han smadrede ting i huset i arrigskab og hans temperament var i det hele taget forfærdeligt. Han kunne heller ikke holde på et job da han røg i totterne på kollegaer og chefer. Jeg er selv psykisk syg og vidste bare at ham skulle jeg væk fra for at passe på mig selv men det var svære end jeg troede.
    De hjernevasker en sådanne mænd. Ligeså hidsig han kunne være ligeså kærlig kunne han være og selvom jeg tog hjem til mine forældre og boede lokkede han mig alligevel tilbage.
    Du skal bare se at komme væk. Alt det gode du tror om ham er blændværk. Muligt han har gode sider men alle de negative er dem du skal vækk fra.
    Jeg var bange for at blive alene derfor blev jeg lidt for længe. Jeg ville hellere nøjes med ham end undvære og komme til at bo alene.
    Men heldigvis gav mine veninder mig hjælp til at komme væk
    Så jeg kom væk og idag er jeg lykkelig for det. Tænker aldrig mere på den mand andet end jeg ved han havde psykopat træk. Han var led når tingene ikke gik efter hans hoved.
    Kom væk søde pige. Spild ikke dit liv på ham. Når du forsvarer ham er det fordi du er hjernevasket. Du fortjener meget bedre
  • Indstillinger
    Ved godt, at det er noget tid siden denne tråd blev skrevet, men lige nu sidder jeg selv, og er kommet ud af et forhold, men en mand, der med stor sandsynlighed er psykopat. Jeg har været så heldig at få kontakt, til et af hans tidligere ofre, og det er en stor hjælp, nu har vi desværre opdaget, at hans sidste offer, som har kontakte mig, er gået i "fælden igen", hvad kan vi gøre, hun ved godt at der er noget galt med ham, men vi har en fornemmelse af at hun, at en grund vi ikke kender, tager ham tilbage.
    Hende jeg har kontakt med, stod uden møbler og penge, da hun gik fra ham. Han er samtidig ludoman, drikker, og har absolut ingen følelser over for vores børn som han lover guld og grønne skove(jeg er dog så heldig at jeg ingen børn har med ham)Vi ved at hans offer nu, skal flytte ind i hans hus, da han ikke kan side i huset alene, så hun skal rede hans dårlige økonomi. Vi har ondt af hende, men hun vælger jo selv at tage ham tilbage, vi kan vel ikke gøre mere end vi har gjort???????
Log in eller Registrér for at kommentere.