Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Piger med skæg ??

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du har helt ret, men det er virkelig også et lækkert produkt man har lyst til at reklamere for..
  • Indstillinger
    Kort fortalt :
    Uønsket hårvækst kan fjernes på to måder - enten permanent eller midlertidigt.

    Midlertidig hårfjernelse kan foretages med skraber, voks, tråd, creme, pincet eller lignende - men hårene kommer altid igen. Og huden bliver ofte irriteret og der kan opstå røde knopper og egentligt exem i de behandlede områder.

    Permanent hårfjerning (som er defineret som mindre end 5% resterende hår efter endt behandling) foretages mest effektivt med laser. Laserstrålen ødelægger hårroden permanent - og det hår som er fjernet kommer ikke igen. Da huden indeholder en del 'hvilende' hårrødder er det nødvendigt med flere behandlinger (typisk 5-8). Selvom laserbehandlinger er lidt dyrere en f.eks. voksbehandling vil det alligevel kunne betale sig i det lange løb ...

    Og så lige til sidst : Laserbehandling kan fjerne 'mørkere' hår på 'lysere' hud - bedste resultat på en sorthåret albino ... og der findes INGEN lasere eller andre apparater som kan fjerne helt lyse hår/dun
  • Indstillinger
    Indtil nu har jeg kunnet klare de værste med pincet de andre,der kan ses med saks,men..

    ellers kan de jo,bleges??lign.
    har aldrig barberet(vil heller ikke anbefale andre det,da det
    kunne ende med stride,stive skæglignende hår i så fald)

    nej,hvis det skal fjernes helt fuldstændigt vil det
    være laser man skal ud i,det er dyrt!men hvis man har råd,er det helt klart det værd..
  • Indstillinger
    Hvor er jeg glad for at høre at jeg ikke er den eneset der har det problem!
    Jeg har også små hår/dun på overlæben hvilket jeg virkelig har haft det dårligt over. Har virkelig haft det sådan, at jeg følte at jeg var den eneste der havde det problem.
    Min mor har samme problem, så det måske noget arveligt? skal ikke gøre mig klog på det, men det kunne jeg forstille mig.
    Jeg har brugt blegemidler til at blege nogle af de hår der er lidt slemme, men hår bliver jo nok værre og værre med alderen! og jeg har ingen ide om hvad jeg skal gøre når det bliver slemt! går mig virkelig på :(
    og jeg er også bange for at min kæreste 'opdager' det og der kan jeg nogle gange godt være bange for at han måske så ikke gider mig mere :( bare en tanke man kan få som pige. Men jeg kan se at der er mange der gør en masse forskellige ting og jeg er blevet endnu mere forvirret om hvad jeg skal gøre nu efter jeg har læst her. Synes virkelig at det tapper ens energi! og man, som der er blevet sagt, føler sig meget ufeminin..
    - hvilket voks ville man skulle bruge? og jeg tænker bare at man skal vel lade hårrene gro ud for at man kan vokse dem igen? også skal man jeg rende rundt med endnu mere skæg?
    og kan man godt snakke med en læge om sådan noget?
Log in eller Registrér for at kommentere.