Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Pletter på pikhoved...

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    HEHE, undskyld jeg fniser af dig nu jeg læser det. Slap nu af!
  • Indstillinger
    Anna jeg ved godt det sikkert ikke er noget, men det er sgu alligevel ubehageligt :P

    Jeg var lige i bad, da jeg snart skal på job, og det er ved at forsvinde ligeså stille igen. Ja jeg ved ikke hvad der sker. Jeg sendte en E-konsultation til min læge kl. 11, og har ikke fået svar. Så ringer jeg 12.18 og får at vide at man kan ringe til dem til og med kl. 12.15. Great :/ Så nu kan jeg sidde her og ikke engang vide om jeg får en tid.
  • Indstillinger
    Du ringer bare igen i morgen. Og det kan jo være at der kommer svar på din skriftlige henvendelse senere.

    Lige et fif: Skynd dig at tage nogle billeder af det inden det forsvinder helt!! Så kan du vise dem til lægen i tilfælde af at det er gået væk når du kommer derop.

    Og endnu en gang: Du kan godt slappe af. Når det er noget der kommer og går kan det ikke være sådan noget som hudkræft eller hvad du så end tænker det kan være.

    Jeg er ganske sikker på at det er en sexsygdom eller simpelthen irritation over at du vasker dig så meget dernede. Det ødelægger den naturlige balance og gør dig mere modtagelig for bøvl dernede.

    Du skriver lige frem "Jeg renser" - man skal ikke RENSE sine kønsdele. Man skal bare lige spule med rent vand; ikke gnubbe med sæbe og ikke skrubbe med klude.

    Jeg kan ikke lade være med at tænke om du sådan i det hele taget er lidt bakterie- og snavsforskrækket. Vasker du også hænder hele tiden?

    P.S. Med hensyn til det med at du vasker dig hver gang du har tisset når du er sammen med hende der. Det er SLET ikke nødvendigt. Du tisser bare med forhuden trukket tilbage - og dupper så evt. lige spidsen med et stykke (evt. fugtigt) toiletpapir. Ikke noget sæbe. Ikke noget skrubben.
    Lugter HUN af tis når du går ned på hende? Det tvivler jeg på, og jeg tvivler stærk på at hun bruger bruseren eller vaskeklud hver gang hun er på toilettet.
  • Indstillinger
    Ja, har normalt altid renset mine kønsdele. Når jeg går i bad, bruger jeg sæbe. Jeg ved godt at man siger det er dumt, men jeg kan ikke lide tanken om at hun går ned og jeg ikke er "100% ren".

    Kan det være en slags forebyggelse af at den har været vant til den har fået meget ofte med sæbe, men ikke gør det så meget mere? Desuden har jeg også været så dum (åbenbart) at jeg har skrubbet på mit penis hoved før med vaskeklud.

    Og ja... Jeg er en smule bakterieforskrækket. Jeg vasker ikke så meget hænder mere, det har jeg fået bearbejdet i min tid. Men når jeg så vasker hænder ka ndet godt blive til en "2-3" gange i stedet for bare lige at nøjes med at gøre det én gang...

    For det ligner ikke en rigtig kønssygdom, af billeder jeg har set. Men det ligner simpelthen at huden måske har været tør, og der så ryger en smule af...
Log in eller Registrér for at kommentere.