Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

alt for stor :-(

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg tror seriøst ikke på din kærestes penis er 15cm i diamater... eller misforstår jeg? Mener du seriøst at den er 15cm bred??!! for det tvivler jeg sgu STÆRKT på er muligt..
    Men hvis den er, så forstår jeg da godt det før ondt.. men helt ærligt, hiv lige en linial frem og mål 15 cm... jeg tror simpelthen ikke på det..
  • Indstillinger
    Hey 086.

    Der står 15 CM. I OMKREDS.

    Det giver en diameter/bredde på 4,7 cm.
  • Indstillinger
    Haha, ja! Jeg kom også til at tænke på senere på dagen at det garanteret var mig der havde taget fejl.. doh! Men okay, 15cm i omkreds er nu også en ok-tyk penis.. meen, det burde da kunne klares! så I har sikkert ret mht det i skriver i de tidligere indlæg.. sorry jeg tog fejl :)
  • Indstillinger
    Jeg skal ikke kunne sige om der er noget galt med dit underliv. du har manger spændinger i din krop samtidig . måske er du bange for det gør ondt i ryggen eller hoften og så strammer det i dit bækken og underliv. og din skede snørre sig sammen . sådan har jeg det også engang imellem. det hjælper at slappe af . og med glidecrem. så gør det ikke så ondt at have samleje. men jeg tror også at tykkelsen kan gøre noget . det er jer begge to. selvføllig kan der komme et barn igennem. og der kan normalt komme en hånd op. men måske er din skede mere snæver . det er også vigtigt at vide hvis du engang skal have barn. Det lyder heller ikke til du er helt tryg ved at have samleje med alle de smerter du har. det er vigtig i er trygge sammen . så du ikke gør det for hans skyld. håber han forstår din situation. held og lykke
Log in eller Registrér for at kommentere.