Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Ung pige med smerter i lænden

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg er 48 og har haft det samme. Jeg fik smertestillende piller af min læge men det varede næsten 14 dage før smerterne i lænden fortog sig.
    Da jeg tre år senere fik det samme, blev jeg behandlet hos kiropraktoren og holdet i lænden gik over i løbet af en dags tid.
    Jeg har haft stor gavn af at blive behandlet hos en kiropraktor og siden jeg er begyndt hos hende har jeg fået det meget bedre. Både med lænden og nakken. Så det kan jeg varmt anbefale.
    Det er godt nok ikke helt billigt men det er alle pengene værd. Den første gang er der sat god tid af og måske skal der tages røntgenbilleder så kan det godt koste 800-900kr. men det bliver billigere de efterfølgende gange og normalprisen kan være 280 eller 180kr. alt efter hvor mange områder der skal behandles, f.eks nakke og lænd.
    Hvis du har fået taget røntgenbilleder på f.eks. hospitalet kan kiropraktoren sende bud efter dem og så sparer du de penge. ca. 400 kr.
    Venlig hilsen Tina
  • Indstillinger
    Hej Tina
    Tak for din kommentar. Ved du, kan man ikke blive henvist til kiopraktor af sin læge, hvis han mener, det kan hjælpe - og dermed få tilskud fra sygesikringen?
    Vh Jeannette
  • Indstillinger
    Du skal ikke have henvisning for at gå til kiropraktor. Sygesikringen giver tilskud, det er allerede trukket fra, ligesom når du går til tandlægen.
    Danmark giver også tilskud, hvis du er medlem.
    V.H. Tina
  • Indstillinger
    Tak, det vil jeg prøve.
Log in eller Registrér for at kommentere.