Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

skizofreni helbred dig selv

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Kameliadamen

    Jeg er fuldstændigt enig. Jo flere steder man kan sætte ind des bedre. Faktisk er det rigtigt vigtigt, hvis man arbejder med sig selv og gamle traumer etc., at man for så vidt muligt sørger for at være rigtigt godt dækket ind med vitaminer, mineraler etc.

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    @ Helene.

    Kan det det?
    Jeg troede altid, at man var genetisk disponeret, og at det så udvikler sig i forbindelse med traumer. Dvs. at man kan godt være genetisk disponeret uden at udvikle det. Men at der altid er et genetisk grundlag for, at man har sygdommen i sig.

    Er det mon forkert forstået?
  • Indstillinger
    hej jeg vil lige sige at at det her er vigtigt er at i kopier den her tekst da man lige pludselig fra højere magter kræver at dette indlæg bliver fjernet af den ene årsag........medicin industrien er lige som olie selskaber....fks hvis der kommer en mand og fortæller at nu har han opfundet en bil der kan køre på vand....
    ja så vil olie selskaberne være villig til at betale manden 10.000000 dollars for at det ikke skulle slippe ud til offentligheden.......niacin er det bedste middel mod depression og andre sindslidelser og hvis medicinal firmaerne kunne have ene ret til dette niacin ville det blive solgt af dem men det ville koste 100 gange så meget......medicinal firmaerne ved godt at niacin er godt tro mig men de har en god forretning....med at sælge psykofarmaka og filimal....en psykisk syg giver dem indtjening på 400.000 til 500.000 kr pr stk det koster medicin til en med skizofreni.....det er sørgeligt at de store styrer dette samfund....og de svage må ligge i sengen og vente på at politiker læger og psykiater bliver enige om hvad der skal gøres.....har du tid til at vente på en løsning ? stoler du på folk som de psykiatere der giver dig psykofarmaka og dette kan ikke helbrede dig men kun skyde tiden til at du kan leve videre....med sygdommen men de kan ikke helbrede dig med det
    de fleste der er så syge ligger lige nu og glor lige op i loftet og de ved ikke hvad de skal gøre.......de håber på der kommer en trylle kunster med en trylle pind som kan gøre dem raske men ak nej......det gør der ikke så længe de store firmaer styrer det her spil.....og så længe alle instanser diskuterer om hvad man kan gøre så dør folk i mens af psykofarmika....sørveligt........husk at medicinal firmaerne tjener million dollars på deres produkter men det er jog en slags narko de sælger. og alle kan blive dybt afhængige af det og i værste tilfælde dø af det.....man udskriver lykke piller ud i store mængder men nu er psykiatere og læger begyndt at opne øjnene for problemet og de råber nu alarm ha ha....

    prøv at se her hvad forbruger rådet tænk skriver om lykke piller:


    http://www.taenk.dk/?cid=6568



    Afhængighed af psykofarmaka set fra brugernes side

    Et stort antal danskere er afhængige af nerve- og sovemedicin. Medicinen bruges ofte til at opretholde en facade, men kan ende i afhængighed med store menneskelige omkostninger. Forløbet af lægemiddelanvendelsen afspejler sundhedsvæsenets manglende kompetence.


    læs mere her:
    http://www.farma.ku.dk/index.php/Afhaen ... -s/2183/0/

    kopir den her tekst og lav et tekst dokument på din pc og kopier teksten ind i inden det er for sent. for det er opskriften på at få de psykisk syge ud af sengen.........gem teksten nu på din pc

    kopir denne tekst............




    start
    B-3
    500mg til 4500 mg niacin (a combination of niacin & no-flush inositol
    hexanicotinate)

    500mgB-6daily.

    omega-3

    vitamin C

    magnesium

    zinc

    multi-vitamin

    5HTP





    find alle vitaminerne på amazon.com



    se denne video der er en der fortæller om at medicinal firmaerne ville ønske de havde patent på niacin


    http://www.youtube.com/watch?v=so_ZOw7nPoE
  • Indstillinger
    Hej Oktober

    Jeg ved, at en opvækst i en dysfunktionel familie kan medføre både skizofreni og psykose men om det er fordi, der i forvejen har været en genetisk disposition, skal jeg ikke kunne sige. Men det er meget tænkeligt, for følgerne af traumatisering påvirker et menneske helt ind på celleplanet. D.v.s. at hvis man har psykisk syge forældre, så er man skabt af deres gener og derfor kan man sikkert have en arvelig disposition. Den udløsende faktor vil så være, at man vokser op med psykisk syge forældre, hvilket selvfølgeligt er dybt skadeligt for et barn.

    Det ved jeg kun alt for godt, for min mor var givetvis skizofren, min far psykopat og jeg blev psykotisk. Min ene søster blev også psykotisk som voksen. At jeg ikke blev vedvarende og endnu mere skadet, var bl.a. fordi, min far døde, da jeg var 10 år gammel og fordi jeg slap væk hjemmefra (fra min mor), da jeg var 14. I dag har jeg ingen psykiske lidelser - kun min PTSD. Det er noget andet, for det er ikke et symptom, der camouflerer årsagen.

    Der er mange patienter på de psykiatriske afdelinger, der får diagnoserne skizofreni og psykose, hvor det i virkeligheden handler om, at de har flash-backs af overgreb og paranoia p.g.a. forældrenes (sygelige, overkontrollerende, psykisk og fysisk voldelige) adfærd.

    KH Helene
  • Indstillinger
    her er mere info om niacin



    Niacin og skizofreni?

    en del læger anvendt B-vitaminer, først og fremmest niacin, i deres behandling af skizofreni.

    Denne metodes mest energiske fortaler er Abrarn Hoffer, som praktiserer »ortomolekylær« medicin og er præsident for The Canadian Schizophrenia Organization. Han har brugt niacin i sin behandling af skizofrenipatienter i næsten 50 år og på over 4.000 patienter. Hoffer oplyser, at den første patient, der fik niacin i 1952, fik det bedre i løbet af en måned og var symptomfri efter to år.

    Han hævder, at efter to år med en sådan ortomolekylær behandling »vilover 90 procent være raske, ingen vil have fået det værre, og ingen vil have (en nerveskade, der skyldes lægemidler). Hans typiske dosis, som han oplyser, at de fleste patienter skal tage livet igennem, ligger på 1.500-6.000 milligram niacin (niacinamid eller nikotinamid) dagligt i tre separate doser. Han tilføjer ofte 3.000 mg C-vitamin, 250-500 mg B6-vitamin plus eventuelt en række forskellige mineraler. Han anbefaler desuden patienter at undgå forædlet, sukkerholdig junkfood og herudover alle fødemidler, som de er allergiske overfor, og til at spise essentielle fedtsyrer - omega-3-fedtsyrer, fiskeolie og hørfrøolie.

    KORT OG GODT: Selvom lægeverdenen ikke vurderer niacin i behandlingen af skizofrene særlig højt, ville det ikke desto mindre være værd at prøve under behørigt lægeligt opsyn, siger en del eksperter, når man betænker, hvor vanskeligt det er at behandle denne lidelse.

    Hvor meget skal man tage? Høje doser af niacin i form af nikotinsyre bør kun tages under lægeligt opsyn på grund af den mulige risiko for bivirkninger, herunder leverskader. De fleste bivirkninger efter indtagelse af nikotinsyre, der normalt bruges til at nedsætte blodets indhold af kolesterol, indfinder sig ved doser på 2.0006.000 milligram dagligt. Eksperter oplyser, at minimumsdosis for bivirkninger af en anden form for niacin, nemlig nikotinamid, ligger på 3.000 milligram pr. dag.

    En dosis på 125 milligram niacin dagligt skulle være tilstrækkeligt til at beskytte normale hjerner.
  • Indstillinger
    Hej aske12345. Vil du ikke venligst skrive til min mail Serifea@ forum.dk. Jeg har et spørgsmål som er ekstremt vigtigt for mig. Tak på forhånd
  • Indstillinger
    ja Aske .....tvivler på om du selv er syg ??????? Synes det er foruroligende at sådan en som dig må lægge sådan et indslag ind ..du leger med ilden og det håber jeg du er klar over ....
  • Indstillinger
    ved ikke lige lise hvad du mener med jeg skulle være syg det må du lige udybe nærmere......

    den viden jeg giver videre er jog fra en mor som selv har heldbredt sin søn med de vitaminer......så må hun måske også være syg når hun laver en video om emnet og liger det ud på you tube ?

    meningen med dette indlæg var nu bare at vise andre der havde problemer med skitzofreni.... at de måske kunne få gavn af at prøve noget som andre havde prøvet og fået meget hjælp af.......prøv at se video med en mor der fortæller at hun selv har helbredt sin søn med vitaminer og miniraler.....
  • Indstillinger
    jeg vil anbefale dig niacin syre blussende altså b3. jeg studeret emnet og dr. hoffer er ikke den eneste læge der behandler psykiske lidelser med store doser vitaminer. vandopløselige vitaminer er ikke farlige da over skud bliver udskilt i urinen. det er fedtopløselige vitaminer man skal være opmærksomme på som a. d. og e vitaminer. fiskeolie er også vigtig for hjernen og det har helbredt mange med psykiske lidelser. alternativ kan man tage en blodprøve og se hvilke vitaminer man har underskud af. stol på din intuition og studer emnet. jeg kender psykisk syge som ikke tager psykofarmika mere men kun ekstra vitaminer og fiskeolie. medicinal industrien er ikke til for at hjælpe folk raske men for at tjene penge. en anden ting fx zyprexa efterligninger magnesium og hæfter sig i hjernen derfor oplever nogle at medicinen virker men der er mange bivirkninger. hvorfor lave om på hvad naturen har skabt. noget du måske kunne være interesseret i er infowars.dk eller infowars.com der kan man lære en masse også om medicinal industrien og hvordan verden virkelig hænger sammen. hvis man vil vide noget i dag skal man selv søge viden og ikke tro på hvad man får at vide man skal selv undersøge.
  • Indstillinger
    vigtigst af alt du kan købe niacin syre b3 i helsekost butikker også på deres hjemmesider. de andre vitaminer og mineraler kan du købe alle steder
Log in eller Registrér for at kommentere.