Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Alternative behandlinger

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej lisbeth.

    Jeg syntes, at det vil være ganske glimrende, at du, når du læser om en, som du mener ville kunne have gavn af den behandling du selv har fået, så skriver "jeg havde de og de problemer, og ved at gøre sådan og sådan hjalp det her sted/den her type behandling mig" og SÅ kunne du komme med en henvisning til firmaet eller hjemmesiden.

    Det er det samme mange andre gør når de taler om specifikke behandlingsformer eller typer af medicin.

    Det at du i mange tråde lavede et indlæg hvor der bare stod en internetadresse, opfattede jeg personligt som udelukkende reklame for at gøre opmærksom på et privat eget behandlingssted, og ikke som et reelt brugbart svar til trådstarter.

    Der bør følge en forklaring med på hvorfor man mener, at det og det link hører til i den og den debat. Og så er det for mig ligegyldigt om hjemmesiden handler om alternativ behandling, en psykolog, et medicinalfirma eller en idrætsforening.
  • Indstillinger
    Jeg vil meget gerne skrive om mine egne erfaringer. Men der brænder jeg nok mest for at skrive om kræft, og det er jo nok ikke lige her det skal stå. Men grundfilosofien omkring alternativ behandlinger gælder uanset diagnosen.
    Vil bare sige at jeg selv og 4 andre kræftpatienter jeg kender har sagt nej, ikke bare til kemoterapi, men også de andre lægetilbud med stråler og operationer. Vi har det alle 5 fortrinligt, sunde, raske, kræftfri. 2 af dem er endda selv læger. Til sammenligning er næsten alle de jeg kender, som har fået kemoterapi (14) døde, de få der lever har det elendigt. En god ven sagde inden han døde af kræft (eller formodentlig af kemo): "Havde jeg da bare aldrig gået til lægen, så kunne jeg nok have haft nogle gode år ind til jeg skulle dø, i stedet for det mareridt, jeg har måttet igennem."
    Allergi skyldes som de fleste andre sygdomme, usundhed, fysisk, ernæringsmæssigt og/eller psykisk - bevidst eller ubevidst, derfor er det logisk at sunde naturlige midler kan hjælpe. Hvis man retter problemerne op vil næsten alle sygdomme forsvinde. Flere læger har forsket og udviklet sunde koncepter mod kræft, men der er ikke penge i det, derfor bliver det glemt i systemet. C-vitamin i store mængder hjælper f.eks. mange kræftpatienter, det er der forsket i og det er der i hvert fald en læge, som fortsat arbejder med.
    Problemer for patienter er jo aldrig opstået af at man mangler medicin, det er jo ligesom ikke det vi er lavet til at leve af. Men der er rigtig mange der ikke får de næringsstoffer som de har behov for, eller den søvn, motion, sol, ilt, vand, livsglæde, og andre livsvigtige tiltag. Når man er usund nok længe nok, bliver man logisk nok syg, uanset om diagnosen hedder allergi, kræft, gigt, smerter eller andet. Er man sund nok længe nok, vil man som regel også kunne blive rask. Men hvis man er opereret eller har fået stråler eller kemoterapi, kan man jo aldrig blive hel igen ! Det glemmer systemet vist, at tage i betragtning, altså drastisk nedsat livskvalitet, som i sidste ende forkorter livet.

    Når et alternativt allergifirma hjælper 1000-vis af mennesker og endda har en biolog i spidsen, synes jeg det ville være rart, hvis man kunne få det udbredt til nogle flere tusinde. De eneste kritikere jeg har kunnet finde herinde, har kun fået 1 behandling, og der står på hjemmesiden at man i gennemsnit skal have 3-6 behandlinger, så kan man vel kun tro at det virker rigtig rigtig meget, ligesom det har gjort på mig og flere jeg kender.

    Hvis nogen er interesserede så skriv jeres mailadresse her, så sender jeg linket.
  • Indstillinger
    Jeg ved hvilken behandler du henviser til og jeg har været der én gang, men kan altså ikke forenes med at man SKAL købe kosttilskud via ham og desuden mærker som sælges på pyramidespilslignende vilkår. Der er trods alt mange udbydere af hvidløgtabletter, fiskeolie mm. Jeg forstår heller ikke hvorfor man skal have 1200 kr. for en konsultation? Hvis man er så skråsikker på at behandlingen virker kunne betalingen jo falde når det var bevist at man blev helbredt.
Log in eller Registrér for at kommentere.