Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjælllllp, Mine ØJNE!!!

Redigeret 30 september, 2011, 06:29 i Allergi
Håber nogen kan hjælpe mig.

Siden i søndags har jeg haft gener i form af lette hævelse især i under øjen, tørhed i venstre øje, men har siden igår blevet til begge øje. Føler som om jeg har sand i øjet. Var hos lægen idag der podet for bakterier men tror nu ikke at det er betændelse idet der ingen pus er!!
Føler voldsom kløen og jeg ligner jeg ved ikke hvad :-(
Har fået noget dråber Opatanol, men føler ikke rigtig det hjælper!! Hvad kan det dog være???
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det kan være allergi. Desværre må man ikke hjælpe folk af med allergi herinde, så måske du vil skrive på min mail ? L2@it.dk
  • Indstillinger
    Hej Ninna

    Skriv ikke til Lisbeth000, hun har ikke noget at byde ind med, kun reklame for et bestemt firma. Hun har ikke en eneste gang fortalt om, hvad hun er blevet hjulpet med. Det smager for meget af reklame for reklamens skyld.
    Sådan noget kan gøre mig rasende, derfor reagerer jeg her og nu.
    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    Hej Ninna77

    Jeg får også Opatanol og har taget det i nogle mdr. nu, og det har ikke hjulpet.

    Jeg tror nu ikke, vi to har helt samme øjen-problem. Jeg har kun problemer med det ene øje.

    Jeg havde i starten lidt eksem under øjet som bredte sig pludselig med hast til rødt øje og hævelse i øjenlåget, så endte hos lægevagten. Har siden prøvet alt muligt, også endda øjendråber med binyrebarkhormon. Intet hjælper, suk! :-(

    Men jeg er ikke blevet testet for allergi, det skal de altså gøre NU. Skal både til øjenlæge og hudlæge i denne måned.

    Hvis Opatanol ikke hjælper efter et stykke tid (giv den lidt tid), så prøv en anden øjenlæge måske. Det gjorde jeg. De stillede forskellige diagnoser. Den ene kaldte det for øjenkatar, den anden for allergisk øjenbetændelse.

    Jeg har haft mistanke om husstøvmider som synderen. Har støvsuget rigtigt meget i mit soveværelse, for det var om natten, jeg kunne mærke, at øjet arbejdede helt vildt, og om morgenen var øjet rødt. Det er blevet lidt bedre siden da (min seng er bla. kommet ud, den var ret gammel).

    Der er også mange her i Danmark, som får pollen-allergi. Du kan evt. prøve selv at eksperimentere dig frem til, hvad der kan give allergi.

    F.eks. husstøvmider, så prøv det med at få gjort ordentligt rent i lejligheden/huset og se, om det kan være husstøvmider. Når du har det i begge øjne, kunne det måske være det. Men der kan være så mange årsager.

    Det kan også være øjenbetændelse, du har. Der er flere typer øjenbetændelser. Jeg havde også øjenbetændelse i øjet i starten. Der var bygkorn. Du kan tro, jeg var overrasket, da de gule bygkorn kom frem efter start på øjenmedicin til øjenbændelse. Den hjalp. Siden da har jeg bare alligevel haft rødt øje ofte... og hver dag...

    Man kan få podet i eller ved øjet og få testet for allergi. Jeg forstår ikke selv, at jeg ikke er blevet det før hos øjenlægen. De har nok ment, at man i mit tilfælde, at det ville gå væk, men nej!...

    Håber du finder ud af, hvad det er hos dig.
  • Indstillinger
    Tak for jeres svar
    Jeg bliver simpelthen for frustreret, det ene øjeblik føler jeg at det bliver bedre også vågner jeg op om morgen og jeg er på punkt 1 igen, altså det samme :-(
    Jeg har pollen allergi, men aldrig på dette tidspunkt, altid foråret og aldrig reagere så voldsomt og altid med andre symptomer, såsom nys og kløe i ørene.

    Hvad angår rengøring, så er vores hus helt fri for støv, rengøre grundigt 2 gange om ugen, har ikke tid til flere gange :-/
    Var faktisk hos øjenlæge igår, han var bare en idiot, kigger mig i øjnene og mener kun det er det ene øje der er prolemer med, fortæller så at det altså er begge, men nej han blive ved med at se ridser i venstre øje og ingenting i højre og nu kender han mig jo ikke så han ved jo ikke om det er sådan jeg ser ud normalt!! Idiot!! jeg er en kvinde og spejl er mit bedste ven så JEG ved bedst hvordan jeg ser ud!!
    Omkring øjnene er jeg høvet, ligner en bokser!!
    Så han giver mig kunstig tåre som jeg har brugt hele tiden også opatanol 2 x dagligt. Jeg skal ud og rejse fra næste weekend og jeg er så ked af mit udsende, ikke mindst på arbejdet, hvor jeg har meget kontakt med folk:-(

    Suk :-(((
  • Indstillinger
    Jeg tænker også om det kan være noget jeg spiser som jeg ikke kan tåle såsom kafe, chokolade osv. ?
  • Indstillinger
    Så han mener slet ikke du har øjenbetændelse??
    Lidt underligt.
    Jeg har det samme som dig, at det starter om morgenen..
    Jeg kan heller ikke finde ud af, hvad det er. Jeg skal til øjenlæge d. 20/9, så vil jeg banke lidt i bordet.
    Bruger også kunstig tårevæske, hvis øjet er tørt.
    Jeg er begyndt at bruge klap til det øje, som jeg har problemer med.(når jeg sidder ved computer hjemme). Det hjælper lidt på det.
    Hvis det bliver værre og værre og rødmen breder sig, så synes jeg da, du skal prøve at kontakte lægevagten og høre, hvad de synes.

    Mit øje lignede også noget at jeg var blevet banket.... Det sagde en af mine venner.. Øjenlåget var hævet... Det fik jeg noget for til øjenbetændelsen. Et eller andet med Sperdadex øjenmedicin.

    Prøv egen læge også, hvis det er og hør, hvad lægen siger til det.

    Forresten måske går det væk, når du er ude og rejse. Jeg var i Jylland en uge, og det gik bedre, der var det næsten på vej til at blive væk, men da jeg kom hjem var øjet rødt igen næste morgen...
  • Indstillinger
    Jeg synes også at mine allergier trækker meget ud i år, og mht øjnene så har jeg oplevet at få meget irriterede øjne og øjenbetændelse efter lang tids brug af antihistamin øjendråber. Jeg fik behandling for øjenbetændelsen først og bagefter øjendråber med lidt binyrebarkhormon i, og det var effektivt!
  • Indstillinger
    What! Jeg har det samme (næsten). Lige siden en dag i Februar, vågnede jeg med et højre øje der græd. Efter 5 dage, var det dem begge. Så de græder konstant, er røde og har puds. Jeg ser meget træt ud, altså kæmpe poser under øjnene, og rynker. Min læge troede at det var øjenbetændelse, så jeg var på 2 måneders konstant Fusitalmic (minus make-up), derefter har jeg prøvet Systane, Spersadex, Antistina Privin, Opatanol, Nasonex, Zyrtec, Aerius, Diasin, Lomudal stor pakke, Flurolon x 5, Telfast, Benadryl og Kloramphinikol. Så det har altså været behandling får Pollen, betændelse, udrensning mv.
    Jeg har prøvet at få renset tårekanalen, været til allergiekspert Anne Buus i Århus (vi fandt ud af, at jeg har histaminintolerance, men det har ikke hjulpet på tårerne), været til 2 øjenlæger fast, inde ved lægen bruger jeg 3 læger (de siger, at det går over til december pga. allergi!?) I allergitest slog jeg ud over husstøvmider, hvilket lyder logisk, da mine øjne "starter forfra" med at græde når jeg vågner. I sommers havde jeg en uge fri for tårer, da det var mega varmt. Jeg tænker, at det var fordi, at jeg luftede meget ud pga. varmen.
    Desværre arbejde jeg med rengøring til dagligt. Husk, at I ikke skal støvsuge inden sengetid. Jeres støvsuger "suger" ikke støvmider, men fordeler de små freakazoids i rummet igennem filteret. En HEPAstøvsuger er ideel til allergikere. Men jeg har ikke engang selv en.
    Jeg begyndte i August med vaccine i armen.

    Nu venter jeg på at komme til en reumatolog pga. mine ømme led (min læge troede at det var noget autoimmunt som Lupus, men blodprøven var normal). Til øre- næse og halslæge. Og ind til Marselisborg Hudklinik, hvor de virkelig kan lave allergitester.

    Jeg fandt dog ud af, at jeg fik et freaky øje, da jeg brugte min Missha Ylang Ylang Mist som toiletduft (gave fra forældre da de var i Dubai).

    Jeg søger nettet tyndt! Mine øjensymptomer er tåreflåd, puds, rødme, knopper i øjet, buler på hinden.

    Jeg håber at vi finder ud af noget! Det er så psykisk irriterende, ikke at kunne se folk i øjnene, uden at de siger "du ser så træt ud". De kunne lige så godt sige "du ligner lort!"
  • Indstillinger
    Hej med jer.

    Åhh for søren. Jeg kender ALT til jeres frustrationer.

    Jeg har gennem mere end et år døjet med evigt tilbagevendende øjenbetændelse.

    Jeg har hele mit liv været afhængig af briller og som 16-årig fik jeg kontaktlinser. Dem har jeg brugt i 18 år. Har ALDRIG haft problemer med mine øjne før. Har ingen allergier eller andet.

    Pludselig sidste sommer fik jeg øjenbetændelse - men kun i det ENE øje . Den ville ikke slippe igen og efter samråd med øjenafdelingen i Århus fandt vi frem til at det givet vis var væskerne jeg rensede linserne med jeg ikke kunne tåle. Vi blev derfor enige om at jeg skulle have fjernet mine bygningsfejl for at jeg så ville kunne bruge endagslinser UDEN rensevæsker.

    Det gik så fint i 2-3 måneder efter operationen.. SÅ KOM DET IGEN!! Jeg har ikke brugt kontaktlinser i to måneder nu, men alligevel bliver jeg ved med at få betændelse i mit højre øje. Så det har intet med linserne at gøre. Jeg kan mærke når det er under opsejling. Mit højre øje bliver mere og mere tørt og så drypper jeg jo med falske tårer. Men en morgen når jeg vågner er det der igen.. Betændelsen!!

    Jeg render i pendulfart mellem læger, øjenlæger og øjenafdelingen i Århus. De siger alle at mit øje ikke fejler noget, men noget er jo galt! Jeg har gennem LANG tid haft et bygkorn på mit højre øjenlåg - nu vil jeg have dem til at fjerne det da det ikke går væk af sig selv.

    Jeg har fået 6 forskellige slags antibiotika og 3 gange med binyrebarkhormon i øjenene gennem det sidste halve år! Jeg er bare ved at få nok af alle de problemer og al den medicin. Jeg aner bare ikke hvor jeg skal henvende mig efterhånden for at få hjælp. Har været ved en klog kone, en anden klog mand og intet ser ud til at virker!!

    HJÆLP!
    Er der NOGEN der har et godt råd eller et tip til hvordan man kan komme videre? Der må sidde en specialist et sted med en viden der ikke er almen blandt læger/øjenlæger.. Eller måske er der nogen der har oplevet præcist det samme som jeg?

    Mange hilsner
    Christina
  • Indstillinger
    Jeg siger også: What!! da jeg læste dit indlæg '1ProblemAv' var jeg målløs, det lyder fuldstændig som mig. Mine problemer er godt nok startet som ledproblemer i mit bækken og da smerterne var værst omkring 22 sept. 2010 fik jeg total udslæt omkring øjne og mund. Nu er øjenlågene hævet hver morgen, jeg er helt rød og tør, så det klør og svier helt vildt! Jeg har fået Tetracyklin + Rozex, men det hjælper slet ikke. Nu afventer jeg også tid hos hudlæge og reumatolog. Hinderne på indersiden af øjenlågene brister når jeg kløer og så må jeg trække dem af for at de ikke ridser øjet. Opatanol hjælper heller ikke mig. Har du '1ProblemAv' hørt om nogen sammenhæng mellem dine ledproblemer og eksem? Jeg har bestilt tid til Body sds i næste uge, håber det kan hjælpe på mine bækkensmerter og de afledte hudproblemer (jeg tror altså også at psyken spiller ind -det er som om smerterne og spekalationerne giver næring til at eksem'en blomstrer?). Øjenlæge har slet ikke været på tale ved min egen læge. Jeg kan se at der er en lille hvid knop på indersiden af mit øverste øjenlåg på kanten, den klør, hvad mon det er? (-men hele øjet klør også indeni mange gange om dagen, øv det er så frustrerende!) Er der nogen der har prøvet alternativ medicin eller alternative behandlingsformer med succes? Jeg er egentlig ikke så vild med alt det kemiske medicin, men jeg er desperat lige nu.
Log in eller Registrér for at kommentere.