Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Min datter på 13 år ligger op til sex på messager...

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Sikke en træls opdagelse for dig.

    Jeg tænker på hvordan din datter har det. Er hun ulykkelig, ensom, har hun gode fornuftige venner, har hun gode fritids interesser.
    Er der sket noget i hendes liv. Har I tid til hende, for det er meget vigtigt at have en god dialog med et teenage barn, og have tid til at snakke med emner som kan være svære. Selvom en teenager ofte har gang i mange ting, elsker de nærheden og samværet med familien.

    For jeg synes ikke at det lyder normalt at en 13 pige lægger op til sex, og specielt til drenge hun ikke engang er kærester med. Normalt er de rimelige blufærdige i den alder. Snak med hende om hvorfor hun gør det, for hun er godt på vej ud i noget hun sådan kommer til at fortryde.

    Er det et råb om hjælp, mangler hun opmærksomhed. Du må rette mig hvis jeg er forkert på den.

    Jeg har selv en datter på 14½ , og jeg ved at det ikke er nemt at have en teenage datter i huset. Men for mig er dialogen vigtig, og har altid været det.
    og samværet. Hun skal føle at jeg har tid til at snakke med hende om de problemer hun nu engang har. Vi har en fin dialog, og hun har et fornuftigt forhold til make up, og hun går ikke med udfordrende tøj. Jeg ar sagt at hun ikke skal male sig uhæmmet med make up, og at hun ikke skal gå med udfordrende tøj. Og vi får en snak om hvorfor jeg mener det. Og hun har samme holdning, og det er ikke fordi hun snakker mig efter munden, hun er en pige der sagtens kan ytre sin mening hvis hun ikke er enig.
    Jeg har også begrænset hvad film mine børn må se af film osv.

    Og film med direkte sex scener forbyder jeg. Så lærke vej må mine børn ikke se. og klovn må de heller ikke se, pga. sproget og den manglede moral. Men jeg synes klovn er ret morsom, men slet ikke noget for mine børn på 14, 11 og 9 år.

    Men hvorfor skal de unge mennesker sådan bombarderes med sex i film og medier. Jeg synes det er sørgeligt. Sågar i folkeskolen blev min datter præsenteret for en bog om en ung mand hvis sex liv og fantasier var dybere beskrevet end hans komplicerede forhold til sin far. Det er ikke skolens opgave at give 14 årige børn sådanne bøger, når det kun er de færreste i den alders gruppe som er begyndt at eksperimnetere med sex.

    Så det undrer mig ikke at de unge bliver yngre og yngre når de går ind i en verden der burde høre voksen livet til, og de problemer der kommer bagefter med følelsen af svigt og udnyttelse når man går med til noget man inderst ikke har lyst til.

    Jeg håber du får en god snak med din datter.

    De bedste tanker























    Har I klare regler for hvem hun må chatte med, det synes jeg er vigtig. Selvfølgelig kan man ikke nægte dem at chatte med nogen fra skolen.

    Me
  • Indstillinger
    Jeg er femten og skulle selv udforske nettet da jeg var 13 hun mener det jo ikke at hun vil have sex med dem?? Jeg synes selv at der ikke findes noget sjovere end når de der perverse hoveder får ens msn at man så driller dem!! Tro mig hun har sq da ikke tænkt sig og gå i seng med en eller anden random fyr hun møder! Synes du takler det helt forkert med at tage hendes net og give hende stueaarast ... Hun kan gå på nettet over mobilen skolen ?? Jeg fandt min kæreste over noget der hedder i-chat vi har nu været sammen i 16 måneder (: men allerførst at tjekke hendes compurter er bestemt ikke pænt hvordan vil du have det hvis hun læste dine beskeder når du skriver med en sød fyr?? Ark undskyld men du takler det forkert ifølge mig... Spørg hende hvad hun laver på nettet istedet .. Jo mere tillid du viser hende?? Jo mere vil hun komme til dig..

    Kh Helena
Log in eller Registrér for at kommentere.