Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Søger dygtig endokrinolog, som er åben for Thyroid/Armour

Hej.
Jeg er endelig blevet henvist til en endokrinolog. Han hedder Klaus Kølendorf. Er der nogen som har erfaring af ham?
Ellers vil jeg gerne høre om der er nogen der kan anbefale en god endokrinolog som ikke kun ser på tsh tal men også symptomer, og er åben overfor at behandle med naturligt stofskiftehormon eks. armour eller Thyroid.

Mvh
AV
«13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Han er en af de mest arrogante og inkompetente læger, jeg indtil dato har mødt.
    Ingen roser herfra, beklager.
    Hilsen Inge
  • Indstillinger
    Jeg har desværre også kun VIRKELIG dårlige erfaringer med Klaus Kølendorff. Til gengæld gik jeg i vinters hos Hans Perrild i hans private klinik - og han virkede mere fornuftig og lyttende. Jeg betalte selv på det tidspunkt, men har nu endelige fået en henvisning til Bispebjerg Hospital, hvor han også er tilknyttet. Der har jeg fået en tid hos ham i november - hvor jeg vil tale med ham om naturligt stofskiftehormon fra Glostrup, da jeg har mange maveproblemer efter skift til Euthyrox. Jeg ved ikke, hvordan han ser på det, men skal nok skrive her på siden, hvis der kommer noget positivt ud af det.

    kh Anne
  • Indstillinger
    Jeg vil gerne høre om Hans Perrild som du havde tid hos i november er åben for behandling med Thyroid/Armour, i givet fald vil jeg gerne have hans adresse . kh Merethe
  • Indstillinger
    Nej det gør han ikke.
  • Indstillinger
    Jeg har heller ikke oplevet, at Perrild er åben for Thyroid/Armour - men han har været åben overfor, at jeg prøver Eferox fra Tyskland - men det er jo også et syntetisk præparat. Jeg har ikke hørt/læst om danske læger, der er åben overfor det - kun om medpatienter, der selv køber det via udlandet/nettet. Hvis du finder frem til én, må du huske at skrive det her på siden.

    Held og lykke.

    Anne
  • Indstillinger
    Du har forhåbentlig løst dit problem på nuværende tidspunkt. Helt generelt kan jeg dog anbefale Irene Hage, som praktiserer hos Institut for Orthomulekulær Medicin i Lyngby. Du kontakter selv og betaler for en times konsultation.
    Hun har netop sat mig i behandling med Armour Thyroid, og jeg har via andre fundet en lovlig måde at få produktet indført i Danmark via et tysk apotek.
  • Indstillinger
    hej

    har hørt så meget godt om Hans Perrild her på siden, har nu i 14 dage
    ringet på 33124001 men ingen tager telefonen, jeg vil rigtig gerne have en tid hos ham i privat klinikken , er der andre der har været ude for at telefonen ikke bliver taget..

    mvh.Jytte
  • Indstillinger
    Jeg prøvede "at slå ham op" og der stod et andet telefonnummer.

    Hans Perrild Speciallæge i medicinsk endokrinologi og inter…45 87 15 48

    Boulevarden 2
    2800 Kgs. Lyngby
  • Indstillinger
    hej


    det tlf. du har skrevet er ikke til hans privat klinik, det er til hospitalet ,


    mvh. Jytte
  • Indstillinger
    Hej Jytte

    Ja, hvad forstår "bønder sig på, agurkesalat". Jeg troede lige, jeg var så smart.
Log in eller Registrér for at kommentere.