Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Uønsket hårvækst i ansigtet - hjælp!

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det er en skrøne at hår bliver tykkere eller der bliver flere af at blive hevet ud. Det lærte jeg i sin tid.

    Hvis det havde noget på sig ville jeg også være en abe i dag.


    Barberer man dem af bliver de stive lige når de gror ud. Det er ikke så rart, men stivheden forsvinder når håret bliver lidt længere.

    Hej Johanne.
    Velkommen i klubben
    Jeg må også bruge skraber et par steder. Jeg kan ikke se de dumme hår mere.
  • Indstillinger
    Jeg er heldigvis så heldig, at jeg er helt lyshåret. Så ses dunene og hårene på kinder og hage ikke så tydeligt... Det vil sige, at når solen skinner på dem, så glimter de :)

    Havde jeg nu været mørkhåret, så ville jeg nok gå til en kosmetolog for at høre, hvad man kunne stille op mht. permanent hårfjerning.

    Johanne
  • Indstillinger
    I min ungdom havde jeg mange mørke hår på benene.
    Jeg prøvede at fjerne dem med Veet. Men det var ikke godt nok, jeg barberede dem af og måtte så døje med lidt stubbe til de igen blev en smule længere. Men i nogle timer var de jo pæne og glatte.

    I dag har jeg næsten ingen hår på mine ben. Og jeg burde jo være "velsignet" med mange, hvis det holdt, den med at ikke skulle barbere dem af, for så blev der flere og tykkere hår.

    Så hvad jeg fik at vide i min læretid er jeg et synligt bevis for i dag.

    Dunene i ansigtet er lyse og bløde, men jeg kan ikke lide dem. Sommetider barberer jeg dem af.
    Jeg spekulerer på af hvilken grund vi ikke kan lide det naturlige.
  • Indstillinger
    Sådan tænker jeg også tit, Persille.

    Da min mand og jeg mødtes, var jeg meget omhyggelig med barberingen. Under armene, på benene og bikinilinjen. Samtidig sprøjtede jeg mig ind i parfumer - for man må heller ikke dufte for naturligt??

    Nu har vi været gift i nogle år, og vi har lissom ikke de samme forventninger til hinanden mere.

    Mine hår stritter over det hele og jeg bruger kun deodorant uden parfume... Ja ja, min mand her endnu, så må det vel være fordi han kan lide mig som jeg er - trods hår og naturlig kropslugt :)

    Når vi så skal noget specielt, ja, så gør vi lidt mere ud af os selv - også for at glæde hinanden.

    Hos os fungerer det åbenbart okay...

    Johanne
  • Indstillinger
    Hehe, ja Johanne, det er rigtigt nok. Men jeg har lige fået foræret en herlig parfume af min ene søn og den nyder jeg duften af. Min mand har ikke sagt en dyt, æv.
  • Indstillinger
    Hej skumhat84
    Jeg er en pige på 23 år og har døjet med samme problem siden jeg var ca 16 år. Dengang var det dog dun , og jeg er forresten mørkhåret så det er bare nederen at døje med.
    Jeg vil anbefale dig at tage til din læge, da min læge konstaterede at det er PCOS jeg har, og det kan til gengæld gøre nogen kvinder barnløse. Heldigvis har jeg været så heldig at jeg har fået en smuk lille datter helt uden hjælp trods den hormonelle ubalance. Men mit råd er, tal med din læge inden du tager til en kosmetolog for jeg har personligt prøvet laserbehandling for 4 år siden og det har intet hjulpet, jeg står ca hveranden dag og plukker med en pincet og lader heller ikke min kæreste røre mit ansigt eller hals da jeg helt vil undgå han mærker til det.. jeg har desværre ikke fortalt ham om det, da jeg føler mig meget pinlig over det.
    Al held og lykke med det..
  • Indstillinger
    Jeg har selv samme problem. Jeg er i forvejen meget forfængelig, og det gør det svært for mig at føle mig feminin. Jeg elsker at sætte mit hår op, men efter jeg er blevet gjort opmærksom på problemet, prøver jeg nu på konstant at dække området. Jeg har (desværre) prøvet at barbere hårene væk, hvilket bare gjorde det endnu værre, så nu ved jeg ikke rigtig, hvad jeg kan gøre. Jeg har prøvet med voks og hårfjerningscreme, men intet virker effektivt. Jeg har ikke så mange penge, så kan heller ikke gå til en kosmetolog eller få en laserbehandling. Det værste er at være intim med min kæreste, hvis han vil røre min hals og kinder, for jeg vil helst ikke have, at han opdager det.

    Har I nogle forslag til hvad man ellers kan prøve, hvis ikke man kan få lavet en permanent fjerning med laser eller lignende?
  • Indstillinger
    Redigeret 22 juli, 2016, 12:32
    Vaniqa er en god recept pille til ansigtshår. Du kan køb Vaniqa her fra en licenseret apotek uden forudgående recept (kræver en nem online konsultation) http://www.europepills.com

    Dette for kropsbehåring Shytobuy
  • Indstillinger
    Nå, er den det. Man skal holde sig væk fra alle de piller. Man ødelægger sit helbred.
    Unge mennesker tror efterhånden man kan få piller mod alt. De tænker aldrig på der kan være bivirkninger. Medicin skal man kun indtage, hvis der ikke er andre muligheder, men det skal være mod sygdomme og ikke alverdens andre årsager og bekymringer.



    Vaniqa

    pro.medicin Se information til sundhedsfaglige om Vaniqa.

    Bivirkninger
    Meget almindelige (over 10%) Acne.
    Almindelige (1-10%) Betændelse i hårsæk, Brændende og stikkende fornemmelse i huden, Hudirritation, Hududslæt, Hårtab.
    Sjældne (0,01-0,1%) Svulster i huden.
  • Indstillinger
    Ultra Hair Away mod uønsket hårvækst - http://shуtоbuy.dk
Log in eller Registrér for at kommentere.