Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skizofren - medicin gør ondt værre!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    hej allesammen jeg er en mand på 45 der er blevet opfordet af lægen til at tage abillify jeg tog 500 gram på om ugen selvom han ville overbevise der ikke ville være vægtøgning ved dette medikament også forstoppelse skiftede til løs mave stive muskler hovedpine meget sved lettere hørehallucineneret passificeret alle disse ting gjorde jeg indstillede behandlingen jeg er godtnok skitzofren men ikke psykotisk så jeg vil gerne leve et glad liv med naturlig glæde og naturligvis også sex som almindelige mennesker jeg får nok problemer med min læge der ikke vil erkende at hvis kroppen slår ud i alle disse bivirkninger må det for pokker være sådan at kroppen ikke tåler psykofarmikaen har i andre det på samme måde med venlig hilsen johan vladimir
  • Indstillinger
    Det er sørgeligt, når læger ikke vil erkende, der kan være bivirkninger for nogle mennesker, som ikke kan udholdes.
    Jeg har læst at videnskaben har fundet ud af, at nogle mennesker har et gen, der gør de ikke kan tåle medicin, som andre måske tåler.


    Jeg har selv været syg i ca 10 år af blodtryksmedicin. Jeg fik ingen hjælp eller jeg blev opgivet. Men det viste sig at være kopimedicinen, jeg ikke tålte. Nu har jeg i 2 år fået enten parallelmedicin eller den originale medicin og i den tid har jeg ikke haft de brystsmerter, som før blev værre og værre. Til sidst blødte jeg på hovedpuden om natten og det brændte som ild i brystet.

    Jeg fik hjælp af en på nettet, som oplyste mig om, det kunne være kopimedicinen, der var årsagen. Og jeg skal lige love for, det var noget af en ændring, da medicinen blev udskiftet. Ganske vist gik der et stykke tid før mit spiserør var i orden, men jeg kunne mærke bedringen dag for dag.
  • Indstillinger
    hej igen jeg vil lige tilføje til mit indlæg at lægen ordinerede abillify og gennem 3 måneder overbeviste mig om at der overhoved ikke ville være vægtstigning,jeg blev derfor utrolig skuffet da jeg læste indlægsseddelen.der står VÆGTSTIGNING som mulig bivirkning.
    jeg har stoppet mit medicinindtag da jeg ikke mener min krop skal udsættes for alle de BIVIRKNINGER / FØLGESYGDOMME

    Jeg kan fortælle at man i england har et helt anderledes system,der er det ikke kun en læge der ordinerer men der er altid tilknyttet en phamaceut til at høre på om man har fået bivirkniner af medicin,for det er ikke meningen med bivirkninger der gør ens liv til et helvede derfor skal man ud af medicinen og prøve andre behandlingsformer,såsom psykoterapi,afslappene midler.
    Jeg vil lige fortælle at jeg blev indlagt i december med en hashpsykose.
    lægen på v1 slagelse ville behandle mig med seroqel i utrolig høj dosis.
    Jeg klagede over denne læge KIM MELBY og fik ret i min klage til patientankenævnet der ikke mente lægen havde noget konkret at angive for sin høje doser af psykofarmika.Dette var en lille sejr.jeg valgte dog at fortsætte at være i behandling vilket medførte massive bivirkninger.
    Jeg har som beskrevet stoppet min behandling og modtager nu kun truxal for Rastløshed Jeg må igen lige lige anføre at handlingen "kostede" mig en massiv overvægt på nu 134.4 kg og et utroligt dårligt liv unden glæde med en masse bivirkninger som jeg altså kalder FØLGESYGDOMME
    Har i andre også lignede erfaringer?
Log in eller Registrér for at kommentere.