Dagene efter omskæring...

13»

Kommentarer

  • Hej. Jeg er opereret samme sted idag, hvad blev resultatet af dit problem? Mvh Mikael
  • Jeg blev omskåret på Regionshospital Randers sidste fredag. Efter et døgn, fjernede jeg forbindingen. Derefter har jeg vasket FORSIGTIGT med bruser og mild sæbe, 2 gange dagligt, og derefter duppet med vatrondeller vædet i 2% klorhexidin fra Matas. Derefter smurte jeg jeg hele det påvirkede område ind i vaseline. Jeg brugte menstruationsbind med vinger, til at sætte fast i boxershortsene, opad med kalorius og en vatrondel på oversiden, ind mod maven, til at suge diverse udsivende væsker. Dette var en god løsning, så længe jeg ikke skulle bevæge mig alverden. Den første aften, turde jeg næsten ikke, at lægge mig til at sove, af frygt for at vågne op, med en smertefuld stivert på. Dette skete da også en 3-4 gange - ikke rart! Jeg startede på job den følgende torsdag, altså 6 dage efter operationen. Jeg fandt ud af, at efter rengøring og indsmøring i vaseline, kunne jeg vikle en halv skumklud om tisseleif, og på med et par tætsiddende boxers. Skumkluden gør, at stingene ikke får fat i alt muligt dernede (smertefuldt), og beskytter også mod gnidninger, som man jo også skal vænne sig til. Skumkluden hænger heller ikke fast, hvis der kommer en smule blod eller andet stads. Jeg tager et hvil, når jeg kan komme til det, hvor jeg pakker den ud, så den kan få luft. Hvis jeg ligger nøgen under dynen, sørger jeg for at bygge telt med mine ben, da berøring med dynen også er smertefuld, på grund af stingene. Her 9 dage efter operationen, er de værste gener stingene, der er meget ømme, og stadig gør erektioner smertefulde. Ellers er hævelser og misfarvninger ved at fortage sig, og det hele begynder at se fornuftigt ud. Det skal nok blive godt :)
  • Tak for gode råd. Min største gene er klart at skaftet er svulmet op til en lille tennisbolds størrelse. Har andre oplevet det? Det er vildt generende.

  • Skaftet hævede også for mit vedkommende - den lignede en mishandlet kartoffel, til at starte med. Dette gik heldigvis hurtigt i sig selv. Den eneste vedholdende gene jeg havde, var at den resterende forhud hævede en del, så det lignede at der sad en badering lige under hovedet. Dette fortog sig ca 2 1/2 måned efter operationen. Alt er i den skønneste orden nu. Jeg var bange for at det ville være generende, at gå rundt med den blottet i underbukserne, men man vænner sig hurtigt til det, og nu 1 år efter operationen, mærker jeg det slet ikke. Renligheden er meget bedre, den ser bedre ud, og sex er også blevet væsentlig bedre.

13»
Log in eller Registrér for at kommentere.