Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Smerte i venstre side af maven. ?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    nogle af jer der har fundet ud af hvad det er.
    jeg har meget ondt i venste side af maven, fra ribbene og ned til lysken, min læge ved ikke hvad der er. har været til ultralyd, men han undersøgte det ikke der hvor smerterne er værst. jeg lider af angst, så frygter altid det værste.
    og er der nogle der ved om man evt kan se tarmen på en anden scanning.???
  • Indstillinger
    Hej, Jeg har også I adskillige år lidt af smerter I venstre side der stråler op mod armhulen og helt ud i venstre arm og hånd.
    Jeg er blevet udredt for 'Irriteret tarm (tyktarm)', men det kan være svær til tider at leve med fordi smerterne også stråler op mod hjertet og spiserøret. Har oplevet at smerterne ud I hånden og armen er lettet når jeg har været på toilettet eller fået luft ud.
    Lægerne kan ikke rigtig kunne gøre noget og jeg har selv måtte finde ud af hvilken kost og drikke jeg får mindst ubehag af og stadig kan der være perioder, hvor det er næsten umuligt at få ro i maven igen. Jeg har fundet at FODMAP-diæten og moderat motion i form at gåture på en halv til en hel time er det der hjælper best på mig. En varmepude/hvedepose på maven kan også være en hjælp samt en god massage der kan få kroppen til at slappe af.
    Det har taget et stykke tid at få udredt diagnosen 'Irriteret tarm' og jeg har været igennem diverse undersøgelser, rektoskopi, coloskopi og gastroskopi samt en masse blodprøver for at udelukke andre sygdomme. Sygdommen er ikke livstrugende men kan være meget ubehagelig.
Log in eller Registrér for at kommentere.