Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjælp små bryster

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret af netdoktorredaktionen

    Hej Linda. Tak for dit input. Vi har tilladt os at fjerne dit indlæg, da vi jvf. vores regelsæt - http://www.netdoktor.dk/regler_debat.htm - ikke tillader links til produkter.

    Du burde derudover overveje, hvorvidt du personligt kan stå inde for at anbefale produkter af denne karakter, særligt til unge piger.

    Vi håber, du vil tage disse retningslinjer til dig, så du fortsat kan have din gang på vores debatforum.

    Netdoktorredaktionen
  • Indstillinger
    Hej Linda. Det er 3 år siden ( næsten på datoen) at den dengang 14 årige pige klagede sin nød.
    Hun er nu 17 år og har nok fået større bryster.
    Fint du skriver ind til Netdoktor med dine resultater, men tænk lige over at du anbefaler piller til en teenager hvis krop ikke er fuldt udvokset (ikke smart).
    Start din egen tråd/ debat så vil flere læse det og du kan skrive som nok også du mener at kroppen skal være fuldt udvokset før man tager den slags problemer alvorligt og gør noget ved det.
  • Indstillinger
    Fra mig får du altså et lille møgfald: bryd dig pokker om, hvad tomhjernede 14 årige drenge mener om bryster! Ingen af dem ved alligevel, hvad det i virkeligheden drejer sig om, det med bryster og sex.
    Hvis dine gener er til større bryster, kommer de af sig selv med tiden, om ikke før, så sikkert, når du engang ad åre bliver gravid. Så de næste par år skulle du i stedet koncentrere dig om at udvikle din hjerne og forstand. Det er nemlig det mest nødvendige for resten af dit liv. Og den rigtige mand kommer også til dig den dag, hvor du indser, at RIGTIGE MÆND tænder på kvinder med et godt hoved og hjertet på rette sted, og ikke på en anorektisk krop med siliconebryst str. XXL
    Med venlig hilsen Victoria
    ps. Inden jeg fik sat dette på siden, kom der en besked om, at det jeg ville svare på, var 3 år gammelt, og jeg ikke måtte anbefale piller ell.lign.
    Det kunne aldrig falde mig ind, men da jeg har set flere indlæg herinde om det samme eller lignende emner, vil jeg sende dette alligevel.
  • Indstillinger
    TotalCurve Brystforstørrende piller - http://shytоbuу.dk Jeg har brugt TotalCurve i de sidste 3 måneder og jeg har oplevet nogle resultater som er virkelig fantastiske. I starten tog det lidt tid før jeg så de første fremskridt, men efter de første 3 uger begyndte mine bryster at ændre sig påfaldende.
Log in eller Registrér for at kommentere.