Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Skal jeg smutte før det for sent?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    kan vuggede den lille frem og tilbage. Han var så smuk min kæreste.
    Jeg stod og betraktede ham fra døren, men jeg havde ikke selv mod på at gå hænd til nogle af dem. Jeg gik ind i soveværelset og lukkede døren og kom ikke ud i 3 dage.

    Da jeg var parart til at komme ud i verdenen igen, gik jeg ud i køkkenet og det var et dejligt syn der mødte mig her (af en far og en søn der der var igange med at pusle og skifte ble.)
    Min kærste famlede rundt med blen, mens han samtidig prøvede at hive bukserne af den lille der sprallede på livet løs og klukkede med små tilfredse lyde. Jeg spurgt nu min kæreste om hvorfor han entlig også holdt en bog op forand øjnene på sig selv samtidig med han i forvejen kun havde 2 hænder, han fortalte mig at bogen han desperart fuldte med i var en bæ bog der handlede om den lilles afføring og han var konstant ude for at se om det så rigtigt nok ud.

    Her kom mit første grin så i meget lang tid. Jeg nød mit samenvær for første gang med min kærste og lille søn samtidig. Min kærste var vildt stolt over alt det han havde lært med den lille mens jeg havde været væk.
    Det var som om at de 3 dage mens jeg var inde på værelse, havde forvandlet min kærste fra en usikker umoden fyr til en rigtig far.

    Min kærste viste mig stolt hvordan han skiftede ble og gav ham med for der efter at få ham til at bøvse.
    Det var virkelig sjovt når han jublede over at den lilles afføring så helt rigtig ud.

    Han spurgte mig om jeg ville prøve at holde ham og jeg rakte armene ud after ham, min kærste støttede vores drengs hoved mens jeg forsigtigt holdte ham for første gang. Og sådan startede vores familie liv.

    Jeg kom langsomt ind i rollen som mor, men det var min kæreste der hele vejen igennem tog hovedansvaret og jeg fik altid lov at sove igennem om natten når han var oppe og give mad hvær 3 time.
    Han gik selvfølig også på barsel meget længe
    ( det må du endelig huske er meget vigtigt, at i får snakket en evt fordling af barslen godt igennen, alt andet skal nok komme med tiden men det er meget vigtigt at faderen får en stor del af barslen for alle andre hvor fædrene havde taget næsten ingen barsel endte med at gå fra hinanden i min mødregruppe.

    Jeg blev super forelsket af at se hvordan min kærste langsomt forvandlede sig til far, det havde jeg ikke set hvis jeg var gået fra ham så det er jeg glad for jeg ikke gjorde.

    Idag er vores dreng 3 år og hans lillesøster og ja du hørte rigtigt (vi fik en mere blot 1,5 år senere fordi nu havde jeg da for alvor fået blod på tanden hi hi, Der måtte jeg så lokke ham lidt som jeg fortalt dig om. Ja hans lillesøster er idag 1,5 år og forhåbentlig har vi en mere på vej. smiler

    Idag er det nok mest mig der har overtaget rollen omkring at have mest styr på børnetøjet rutinerne osv men jeg ratter aldrig på min kæreste hvis han gør tingene anderledes end mig så vores børn er vand til at alting kan gøres på flere forskellige måder. og det tror jeg også er rigtigt sundt.

    Dette var en kærlig lille sand beretning om mit liv da jeg gennem gik mit livs krise.
    Men alt monnede ud i en dejlig lille krnnefamilie hvor mange flere børn med årne helt sikkert ønskes , men det bliver nok også med lidt lokeri fra min side da faderen altid siger det samme, jeg vil gerne have flere børn med dig jeg ved bare ikke om jeg er helt kalr. mange hilsner fra wivvi. ps jeg er normalt aldrig her inde så tjekker ikke min post her inde . Jeg vil selvfølgelig super gerne følge med i dit spændende liv så hvis du skulle finde på at have lyst til at skrive mere så er jeg altid må min mail. jette.danielsen.14@gmail.com
Log in eller Registrér for at kommentere.