Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

viden til sygdommen

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    De har svaret, mange tak for din mail, som vi ville videresende til den afdeling der tager sig af det, i vores organisation. Så jeg går ud fra at de tager det alvorligt, for når du siger at det er penge de går efter, så tror jeg firmaerne kan se at de kan få mange flere milliarder i kassen, end hvad det ville koste at udvikle sådan et præparat. Og jeg giver dig igen fuldstændig ret i, at de allerfleste forskere gør det for pengenes skyld.
  • Indstillinger
    Diagnotisering kan faktisk være så misvisende, at man fejltolker folks symptomer. Der kan være 1000 årsager til hvorfor man har det som man har det, og for nogen eller for mange, kan de slet ikke forklare hvordan de er havnet der.
    Det er derfor man kalder psykiatrien for en pseudosience. Der er ikke nogle specifikke symptomer at gå efter. Det er simpelthen noget psykiatrien har opfundet for at prøve at finde mening midt i kaos.
    Antipsykotisk beroliger på en forkert måde. Den prøver at undertrykke årsagen.
    Psykisk sygdom har faktisk mere fremtrædende karakter fysisk end psykisk, så det at man målrettet går efter at "behandle" hjernen er fuldstændig.. Mærkeligt. Hele kroppen bliver bragt i ubalance, og den bliver kun mere fucked op af at fodre folk med psykofarmaka.
    Kroppen og sindet har alt med hindanden at gøre, og da medicinen som de giver netop har en masse fysiske bivirkninger, er det da kun klart at man får det værre.
    Det gør jo ondt i kroppen, og når man giver noget som gør smerterne værre, så forstår jeg ikke hvorfor man ikke gør noget ved de fysiske symptomer istedet?
    Det er jo hele det endokrine system f. Eks som fucker op, fordi man er fucked i hovedet. Forstår i hvor jeg vil hen?
Log in eller Registrér for at kommentere.