Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Benzodiazepin abstinenser

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej der er noget om at Benzodiazepiner er meget farlige og særlig for dem der ikke kan styre dem og bliver afhængig og begynder at sælge sin medicin i gaden for at få noget andet stof og det er lægerne der skal sætte en stopper for det og i stedet for giver nogen cannabis istedet for men det er en svær beslutning om hvem der må få og ikke må man det skulle forbydes.
    venlig hilsen mig
  • Indstillinger
    Hejsa
    Jeg ved ikke om det kan hjælpe dig, Men jeg har fået Piller med Benzo i 23 år, og havde så mange bivirkninger af dem, at jeg besluttede mig for at trappe ud ( havde ligesom dig ikke fået oplysning om tilvænning og hvilken frygtelig tid det er medens man nedtrapper.
    Min nedtrapning gik for hurtigt, så jeg røg på hospitalet med kramper, og vips var jeg på samme dosis igen.
    Til sagens kerne, et af problemerne ved nedtrapningen, er jo netop uro og svørt ved at falde i søvn, jeg fik anbefalet nogle piller(fra kompetent sted) der hedder Melatonin, de stimulerer hjernens koglekirtel, til at danne netop dette stof, som den danner i forvejen.
    Jeg er så superglad for at jeg fik det råd, jeg har aldrig sovet så godt, og min nedtrapning går strygende, og jeg synes mit velbefindende er blevet bedre ;-)
    Du kan læse om pillerne, her på netdoktor, de kaldes her noget andet men søg efter melatonin, så kommer der en masse artikler frem.
    Held og lykke med det
    P.S. I Danmark skal de udskrives på recept, men de kan købes på nettet.
Log in eller Registrér for at kommentere.