Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Behandling

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Nænej, du kan sagtens indse at du er syg MENS du er syg. Det tror jeg alle gør med tiden. Spørgsmålet er så om man formår at blive rask og ikke lade sygdommen styre. Du kender jo godt det med hele tiden at tænke at du jo bør spise men samtidig være bange for at spise... Og der gælder det så om at vælge at spise. Når du vælger at lade være, så er det sygdommen der vinder.

    At du er klar over at du har (haft) anoreksi betyder SLET IKKE at du er rask. Det tager lang tid at behandle og komme over, og først når du ikke længere er konstant bekymret over at spise (selv søde og fede ting) og ikke hele tiden tænker på om du ser tyk ud og kan have det oprigtigt sjovt er du rask.

    Har I fået været ved lægen?
  • Indstillinger
    Uha... det lyder helt uoverskueligt at jeg skulle komme så langt at jeg ikke tænker over hvad jeg spiser. Jeg har svært ved at tro det nogen sinde bliver sådan... Desværre. Men tak for dit svar:)

    Nej, ikke endnu, på tirsdag :S
  • Indstillinger
    Nu har jeg så været hos lægen...
    Det var meget svært at snakke om først, men efterhånden blev det lettere. Det var dejligt at få sat ord på følelserne og at mærke nogen lytte. Hun syntes ikke det var nødvendigt med en psykolog (i hvert fald ikke endnu), fordi jeg lød fornuftig nok og det gik den rigtige vej. Det kan jeg også mærke, det gør. Jeg har snakket med en af mine venner, som ikke vidste det før, og jeg kan mærke hun støtter mig:)

    Så det går den rigtige vej - selv om det går langsomt. Men jeg håber og tror på at det nok skal gå, alting ser meget lysere ud, nu hvor jeg har nogen at snakke med om det...

    Så tak. Anna84 for dine opmuntringer:)
  • Indstillinger
    Velbekomme :)
    Det er dejligt at høre, at du er optimistisk! Jeg håber, at du fortsætter med at tale med din læge. Du behøver ikke nødvendigvis en psykolog.
    K.H.
Log in eller Registrér for at kommentere.