Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Forbrænding af kalorier

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    jeg forstår ikke at du føler vi ikke forstår dig ---jeg syntes nu det er lidt omvendt --men lad det ligge --for jeg forstår udmærket hvad du mener ---jeg har en mand som har et ganske naturligt forhold til mad ----når han er sulten og når han er mæt ---og det kan jeg godt være misundelig på ----for jeg mangler den mætheds fornemmelse -og kommer derfor altid til at spise mere end jeg har godt af ---sådan er vi alle forskellige ---men det der ødelægger de unges spise mønster er alt det fast-fod de kan købe mange steder og snart på alle tider af døgnet---
  • Indstillinger
    Tænk at min tråd nu er blevet til en chat?
    Troede det her var et seriøst site, men svarene er næsten ligeså ubrugelige som alle mulige andre steder...
  • Indstillinger
    Jeg beklager, Dropz, men emnet provokerer åbenbart meget, hvis man siger noget, der afviger fra de herskende meninger!

    Har du noget imod at fortælle, hvad du skal bruge regnestykkerne i dit spørgsmål til? På den måde kan du måske få tråden tilbage på sporet. Jeg har det i hvert fald sådan, at jeg har svært ved at forholde mig til et spørgsmål, hvis jeg ikke forstår baggrunden for spørgsmålet :o)

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej Dropz4
    Jo det er forskelligt hvad man forbrænder. De fleste motionsmaskiner jeg har brugt, har regnet med at man vejer 65 kg. Hvis man vejer mere forbrænder man lidt mere, og vejer man mindre forbrænder man også mindre. Men du har ret i at hvis man forbrænder de kalorier man har spist burde man ikke tage på.
    mvh
Log in eller Registrér for at kommentere.