Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

hjælp mig please svar mig

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Baby

    Jeg kan jo kun svare for mig selv.
    Hvis et spørgsmål lyder seriøst, så besvarer jeg det efter bedste evne seriøst. Jeg synes, at langt de fleste spørgsmål, jeg har set herinde på debatterne i høj grad virker seriøse. Jeg synes, man kan høre, om folk virkeligt har et problem. Mange af de oplysninger der gives (også mellem linierne), tror jeg ikke, at man kan finde på, hvis man ikke har oplevet det. Når man skriver frem og tilbage, kommer der som regel også flere oplysninger frem, der underbygger, at det er et virkeligt problem, det handler om.

    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Et eller andet sted kan jeg sådan set godt følge Babys reaktion, for Theemo har godt nok spredt en mængde problemer ud over rigtigt mange sider. Dog er jeg ikke i tvivl om, at her handler det om en pige med meget store og voldsomme problemer, og alle de symptomer der beskrives er reelle nok. Problemet er bare, at når det bliver spredt sådan ud, så kan en eventuel læser af den enkelte side ikke danne sig et helhedsbillede, men vil måske netop gå ind og komme med et råd; f.eks. omkring det med mandlerne, som Theemo så slet ikke kan bruge, da problemet med mandlerne sagtens kan være en del af de andre problemer.

    Theemo; jeg vil i alle højeste grad foreslå dig at følge Helenes meget kloge råd om at tale med en voksen om dine problemer, ja i det hele tage læse meget grundigt, hvad Helene har skrevet til dig, for det er måske din hjælp.

    Du kan ikke løse disse meget voldsomme problemer alene, og jo før du får noget hjælp, jo før kan du blive hjulpet.
  • Indstillinger
    mange tak for svarende og nu vil jeg så lige sige at det her ikke er noget jeg finder på mine spøgsmål under teenagere om hun er billig og det med mandel propper er min venindes spørgsmå fordi de har begræset net syntes jeg det ville være sødt og sige hun måtte bruge min bruger her når vi alligevel er så tit sammen ... og hun har ikke svaret for mig i nogen af mine debat indlæg...

    og jeg kan godt forstå du tror jeg har digtet det op men det er stadig ikke særlig fedt og få af vide når man prøver og spørge hvad man kan gøre ....

    jeg har lige tabt et kilo mere så kan godt se jeg måske skulle tage og søge hjælp så det vil jeg prøve når jeg kommer iskole iggen for lige nu er jeg blevet syg med opkast og hovedpine og svimmelhed...
  • Indstillinger
    Kære Theemo

    Du begynder at bakke ud og mener ikke, du har nogen problemer, men det har du, voldsomme problemer endda, hvis tingene forholder sig, som du beskriver. Du mistrives i den grad, om du vil være ved det eller ej.

    Du spiser alt, alt for lidt, og det må gå ud over dine indlæringsevner, ligesom du skader dig fysisk. Du klager over ødelagte knæ. Sikkert en følgevirkning af dit absolut utilstrækkelige fødeindtag. Der er noget med mandlerne, kan jeg forstå, i en anden tråd, du har startet. Sikkert også en konsekvens heraf. Din levevis ER anorektisk, og du skader dig voldsomt derved.

    I din tråd under teenagere omtaler du druk og hor. Hor er måske en hård betegnelse, du gør det formentlig for her igennem at opnå lidt opmærksomhed og bekræftelse, noget du garanteret får alt for lidt af, men hvad er det for en opmærksomhed og bekræftelse du får? I din alder burde du holde dig langt væk fra stimuli såsom alkohol. Det er gift for dine langt fra færdigudviklede organer og igen, du risikerer at smadrer den krop, du skal leve hele dit liv i. Tag dog i stedet at se dig selv i øjnene og lær dig selv at kende i stedet for at drukne dig i sprut og sex, som du i din alder formentlig også har et særdeles tvivlsomt udbytte af!

    Man må undre sig over, hvor dine forældre er i hele denne historie. Men det er måske kerneproblemet. De er formentlig ingen steder, sætter ingen grænser, viser ingen opmærksomhed og omsorg, lader dig sejle din egen sø og orker ikke tage konfrontationen med dig, ja, orker dig ganske enkelt ikke. Var du min datter på 14 år og levede og viste de symptomer, du beskriver, så ville der blive skredet til handling, om du ville være med eller ej.

    Du har en veninde, der har konfronteret dig. Vær glad for hende. Hun bekymrer sig om dig og viser dig omsorg, noget der tilsyneladende ikke er mange, som har gjort.. Men tag dig for pokker sammen og få snakket det her igennem med en voksen. Jeg ved ikke, hvor meget du kan bruge dine forældre (de synes jo helt væk), men der må være en skolepsykolog, en sundhedsplejerske, og du har din egen læge. Men din veninde har ganske givet ret i sit opråb til dig; du er meget langt ude og ved at udrette ubodelig skade på dig selv både fysisk og psykisk.

    Bedste hilsner!
  • Indstillinger
    Theemo, jeg kan se, vi har skrevet samtidig. Jeg har dannet mig et indtryk ud fra flere indlæg i forskellige tråde. Nu forstår jeg, at nogle indlæg er dine, andre din venindes, jeg kan så ikke helt overskue, hvad der er hvad, men du kan jo lade hende se indlæggene også her, hvis du mener, det kan være relevant for hende. Jeg kan jo se, at jeg ikke er alene om at have set det som et samlet billede af én person og givet et samlet svar.

    Det er jo måske så fint, at det ikke er én person, der har alle disse problemer, men så er i måske to, der ude på lidt tynd is. Pas nu godt på jer selv.

    kh.
  • Indstillinger
    Theemo,

    Det er da vist en frygteligt "pærevælling", der så er blevet lavet her.

    Selvfølgelig er det da sødt af dig, at din veninde må låne dit brugernavn, men det gør det altså fuldstændigt uoverskueligt, for hvis problemer er hvis???? Og - en person som Baby vil så have endnu mere ret i at så er der altså noget, der virker utroværdigt - og selvfølgelig er det det, da det ikke er den samme person, men det kan man altså ikke se, når der bruges samme navn.

    Jeg vil foreslå, at du og din veninde nu går samtlige jeres indlæg efter - og så fører ind hvert sted, hvem der er hvem. Din veninde kan f.eks. skrive, at hun bruger dit brugernavn, men altså er en anden.

    Men - bortset fra det, - så er jeg rigtig glad for, at du nu har indset, at du må have noget hjælp - det vil du i længden bliver meget, meget glad for.

    Det samme bør din veninde i øvrigt også gøre - altså søge noget hjælp fra en voksen.
Log in eller Registrér for at kommentere.