Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Livet?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej igen :-)

    Jeg er glad for, at du kan bruge det.

    Jeg genkender det du skriver fra mig selv. Mange af os har meget svært ved selv at opsøge andre mennesker og vi er ikke gode til at bede om hjælp og fortælle, når vi har problemer. Det er klart, at man beskytter sig mod at blive såret, når man ikke hjemmefra er vant til, at man bliver lyttet til og forstået. Desværre betyder det bare, at man aå går med alle problemerne indeni sig selv. Det gør én ensom og når man ikke tør åbne sig for andre, kan det bestemt være med til at skabe angst og tage livslyst og livsglæde fra én.
    Mange mennesker er faktisk rigtigt gode til at lytte og forstå. Det er jo ikke alle, der reagerer som éns forældre. Derfor er det nødvendigt, at vi tør prøve os lidt frem og øve os i at turde åbne os lidt mere for andre mennesker. Det er jo så langt fra alle, der vil såre én.

    Så det lyder rigtigt godt, at du vil prøve at gå til lægen.
    Hvis du har lyst, må du meget gerne skrive igen, hvordan det er gået.


    Hilsen Helene
  • Indstillinger
    Jeg har tidligere haft brug for hjælp, og i den forbindelse fik jeg en rigtig god autoriseret psykolog som har specialiseret sig i rolfing. Jeg kan varmt anbefale Camilla. Hendes hjemmesiden er: http://camillazacho.dk/rolfing/
Log in eller Registrér for at kommentere.