Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Blodprøver.

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    OK, det er ikke den store mængde og jeg vil da efter prøve. Det er i hvert fald ikke skadeligt. 3 stilke blegselleri om dagen kan man da godt gnaske i sig, og måske skulle jeg lige få spist de poser ratatouille, jeg har liggende i fryseren fra i sommer. Rabarberne er jeg nu forsigtig med, syre og sukker har mine sarte tænder ikke godt af – de er også visne derude og jeg har ingen i fryseren.
    Gider ikke rode med saftpresser og rødbeder, der sviner med rød farve. De smager godt som råkost eller sammen med ovnbagte rodfrugter og er på spiseseddelen vinteren igennem..
    Udgangspunktet for specielt aftensmaden er sæsonens produkter derude. Lige nu skal porrer (i familie med løg) og rodurterne spises inden frosten for alt for godt fat. Jeg tror nu ikke, hvis man i en periode spiser meget af ens slags grøntsager, at det tager plads for andre sunde fødevarer – jo måske lidt, men vi spiser jo ofte sæsonbestemt frugt og grønt - jeg gør i hvert fald.
    Med hensyn til selvpåførte krav og pligter har du ramt mig lige på kornet. Dem arbejde jeg på at frigøre mig lidt fra, , sige nej en gang imellem uden dårlig samvittighed, ikke tage andres lykke på min kappe.
    Jeg var ude for en traumatisk oplevelse for et års tid siden og måtte have hjælp til at bearbejde den. Der hænger stadigt noget ved og det gavner ikke ligefrem blodtryk og den slags, men det hjælper mig med mentale spændinger at løbetræne.
    Det fjerner bare ikke muskelspændinger og jeg har derfor atter fundet yogaen frem. Den har ligget på is i en del år og forleden var jeg til en yogatime igen og havde glemt, hvor ”fedt” det var.
  • Indstillinger
    Jeg køber rødbedesaft i en helst kost butik. Jeg gider heller ikke rode med saftpresser.
Log in eller Registrér for at kommentere.