Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Orkisol-pakker

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Efter at have læst dit indlæg her, er jeg nødt til at fortælle min succes!
    Jeg var misbruger af alkohol i ca. 25 år. Jeg brugte enhver lejlighed til at drikke. Jeg lovede tit min kone at stoppe. Men det holdt aldrig mere end 14 dage før jeg var på vej tilbage til samme mønster igen. Jeg havde det skidt med at søge hjælp hos lægen, f.eks med antabus, fordi det ville gøre mit problem synligt for alle, især for familie og venner.
    Jeg blev behandlet med orkisolpakker, i forventning om (som jeg var blevet lovet) at jeg kunne holde op med at drikke, og det meget vigtige, at ingen hørte om mit problem. I dag har jeg et fuldstændigt naturligt forhold til alkohol, jeg behøver ikke en bajer at til "stive" mig af. Jeg kan drikke et glas vin eller en øl ligesom ”normale” mennesker, altså uden at falde i. Mine penge er i hvertfald ikke spilt. Jeg slår et STORT slag for orkisolpakker…hip hip……
    Frank
  • Indstillinger
    Ja det er nemt at se der er ben i begge lejre, hvilket der altid er inden for den alternative behandling. Men verdens 8. vidunder er nok ikke inden for den branche, der til er markedet og mulighederne nok for store. Det bedste råd der kan gives må være at du som skal vælge den alternative vej, skal mærke efter om du virkelig føler det er noget for dig. Brug din første indskydelse, det er den, der er den rigtige. Hvis du begynder at overveje så tager egoet over og du kan manipuleres ind til at tro, at lige præcis det du bliver præsenteret for er det eneste og det bedste. Overvej også om det er pengene værd, alle veje fører til Rom, som man siger. Og måden man kommer derhen på kan være mange. Om du kører i bil, bus, tog eller fly er for så vidt dit eget valg, men i sidste ende er alle transportmidler til at nå frem. Og husk også, at det er mange former for energi der arbejdes med, både lyse og mørke, så derfor vælg med hjertet og du vil finde det rigtige for dig. Om orkisol er det bedste ? Det er der ingen der kan svare på, jeg kender både nogen det er godt for og nogen det ikke er - selv om der er brugt en stor sum penge.
Log in eller Registrér for at kommentere.