Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Absolute Acai Berry og Airforce Max

Hej allesammen, er der nogle der ved om disse bær (og specielt disse to produkter) er effektive, om de overhovedet virker og om de er skadelige for kroppen?
Træningen er gået lidt i stå og hvis der nu lå nogle mirakel bær og ventede så kunne det jo være smart.
Et sidste spørgsmål: "Er de overhovedet lovlige at få til Danmark?"

Håber nogle kan hjælpe mig.

Mvh.
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kære alle jer der har tænkt at prøve acai berry og Pro Cleanse - lad være.
    Jeg synes, at jeg tit undersøger produkter godt først, før jeg køber dem, men i den her sag var jeg for hurtig. Jeg prøvede de førnævnte produkter, i en prøveperiode (der er 30 piller i hvert glas, der holder til en måned). Jeg fandt desværre for sent ud af, at det ikkun er en gratis prøve der bliver tilsendt, men derimod melder man sig op til et sindssygt dyrt abonnement der koster 1000 kr. som engangsbeløb. Efterfølgende får man tilsendt piller hver måned til 400 kr. Det kunne man i en hvis omfang leve med, hvis pillerne havde en effekt – det havde de på ingen måde. Firmaets reklamer er meget smart, da de bruger en historie, hvori to personer der, sjovt nok, bor i ens eget lokalområde erfarer produktets store anvendelighed. Hvis man derimod kigger på en com-adresse med samme produkt, dukker samme historie op igen, dog med andre stednavne.
    Så derfor er mit råd til jer der næsten lader jer narre af de meget opstillede billeder, lad dette hustlerprodukt være og undgå at betale dyre lærepenge.
    Hilsen Martin
  • Indstillinger
    Jeg har også undersøgt lidt om Acai bær og det er jo et helvede med alt det "scam". Jeg har fundet denne post om acai berry http://www.kosttilskud-guide.dk/?p=88 - En god historie om hvordan Acai er kommet til og hvorfor.
  • Indstillinger
    Vaggi --->
    Mange af sådanne tilbud indebærer, at man får en gratis prøve, og så inden 14 dage efter modtagelse skal afmelde sit abonnement, for at undgå netop varig levering.

    LÆS ALTID BETINGELSERNE.
  • Indstillinger
    Tjek evt. denne blog, her står en del relevant information omkring bærret http://acaibaer.dk
    Der er mange abonnementsordninger derude, især via de udenlandske firmaer, så det er vigtig, at holde sig fra "gratis" tilbud, da intet er gratis og der typisk her gemmer sig et abonnement.
  • Indstillinger
    Hej Vaggi, kan du huske hvor du har købt de der Acai bær fra ? altså hvilken hjemmeside er det, mig og min veninde har nemlig også bestilt dem. Håber jeg snart får svar, så jeg kan spærre min konto :-))
  • Indstillinger
    Hej alle sammen, jeg har været inde på denne hjemme [url=sidehttp://www.acaiberry-thin.com/dk/index.php]sidehttp://www.acaiberry-thin.com/dk/index.php[/url]
    og er meget inspireert af dette produkt som hedder acaiberry, men er meget i tvilv om jeg skal bestille det .... Er der nogle som kan hjælpe mig??

    Jeg har søgt på mange hjemme sider om dette produkt, og på denne hjemme side " http://www.emiliesblog.com/"(for neden) skriver folk om deres tilfredshed. Jeg ved ikke lige hvor meget jeg skal tro på det... Hjælp mig :))

    På forhånd tak :))
  • Indstillinger
    Når noget lyder for godt til at være sand, så er det nok for godt til at være sandt. Undersøg altid meget kraftigt hvad i overvejer at proppe jeres krop med, i skal ikke lege med den.
    Læs linket.

    http://www.naturligslankekur.dk/blog/ac ... -advarsel/

    Hvis i vil tabe jer, så gør det på en fornuftig måde, i denne uge er der en lille bog i ude og hjemme, den er god og man kommer til at tabe sig uden at sulte :)
  • Indstillinger
    Jeg har lige bestilt inde på Acai berry thin og glæder mig meget til at få dem, jeg har læst mange steder at det har virket for folk, så tænkte at jeg ville prøve. og igen, at miste 300 kr. på det hvis det ikke virker er da træls, men hvis det gør er det jo helt vildt fedt.

    Men jeg kan da lige skrive ind igen, når jeg har fået dem og er kommet igang, så kan du jo vælge ud fra det, men der går jo nok en lille måneds tid (:
  • Indstillinger
    Hej Jeanne93

    Har du prøvet produktet og har det nogen virkning??

    Rikke
  • Indstillinger
    Hey :)
    Jeg har lige bestilt dette produkt søndags og jeg tænker at det lyder meget godt at folk kan tabe sig 16 kg på en måned... jeg ved godt at pillerne ikke gør dette alene men at det også kommer an på ens spisevaner osv....
    Men disse piller kan da ikke være dårligere end Alli???
    Eller hva...

    jeg ville vildt gerne prøve dem, men hvad siger i og kan man evt levere dem tilbage og få pengene hvis man fortryder lige når man har fået varen???
Log in eller Registrér for at kommentere.