Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

jeg har ikke lyst til at leve mere.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg kender så udmærket den følelse, har også selv rigtigt mange gange bare ønsket at "slippe væk", at falde i søvn og aldrig vågne igen.

    I siger allesammen "gå til lægen" og "gå til familie og venner, de vil gerne hjælpe". Hvad så, når man har en læge, der mener at alt er pga. overvægt - en forstuvet hånd? Nej nej, det er bare fordi du er tyk. Og en familie, der i dén grad er ligeglad med én? Lad nu være med at sige, at det bare er noget, jeg føler, for det er det ikke. Mht. lægen siger han det på præcis den måde jeg beskrev - og kan ikke bare skifte, da ingen læger i nærheden tager nye patienter. Mht. familien er det heller ikke indbildning, da jeg gang på gang på gang er blevet svigtet, ignoreret, nedgjort og udelukket af dem. Til dem af jer, der har børn at glæde sig over: godt for jer, vi andre kan ikke engang finde en mand (kæreste), der ikke brækker sig hver gang han ser én.

    Når man er fed, grim, dum og hverken har helbred, arbejde, familie, lydhør læge eller nære venner - ja, så er der ikke meget at gribe fat i/glæde sig over.
  • Indstillinger
    Det skal dertil siges at jeg er uddannet inden for sundhedssektoren og udmærket er klar over, at jeg har en depression, kombineret med panikangst. Men uden diagnose kommer man jo ingen vegne, med mindre man selv betaler (hvilket de allerfærreste kan) - og dorsk læge = ingen diagnose, for det er jo også bare pga. fedme ifølge ham.
  • Indstillinger
    Kære jkmg1980

    Du har allerede fået en masse gode svar fra mennesker, der bekymrer sig for dig og ønsker dig det bedste. Vi opfordrer dig til at følge deres gode råd hurtigst muligt: kontakt din læge, så du kan få snakket ud omkring, hvordan du har det. Din læge vil da kunne hjælpe dig med at få den hjælp, du behøver.

    Ønsker du at tale med nogen og stadig være anonym, kan du også kontakte Livslinien:
    http://www.livslinien.dk/
    Deres telefonnummer er 70 201 201, og de kan kontaktes alle ugens dage mellem 11 og 23.
    Livslinien har også en netrådgivning, hvor du kan henvende dig per e-mail: http://www.livslinien.dk/raadgivning/na ... river.html

    Skynd dig at kontakte nogen, så du kan få den hjælp, du behøver.

    Kærlig hilsen
    Redaktionen
    Netdoktor
  • Indstillinger
    Kære "Håndklæde",
    Først og fremmest så håber jeg, at du tager imod de gode råd, som du har fået herinde. Jeg har selv været i dine sko, og det vigtigeste af alt er, at du søger hjælp hos din læge - og hvis din læge ikke yder den hjælp, som du har brug for, så få en anden læge. Jeg har lidt af angst i størstedelen af mit liv, og ind imellem har det virket som om, at den "eneste" udvej var selvmord - især fordi min læge ikke tog mig alvor, og hvad f... gør man så? Selvom det krævede lidt overskud, så valgte jeg at skifte læge, og jeg var så heldig, at min nye læge tog mig alvorlig lige fra begyndelsen, så jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at få en god læge.
    For du har brug for hjælp, og der ER hjælp at hente!!! Jeg håber af hele mit hjerte, at du ikke bliver ved med at tro, at selvmord overhovedet er en løsning på dine problemer, for du er så ung, og dit liv er jo dårligt nok begyndt for alvor. Så giv livet en chance, selvom det ind imellem kan virke fuldstændigt ududholdeligt - det kender de fleste herinde vel til.
    De største knus og tanker fra en, der håber, at du får hjælp snart <3
  • Indstillinger
    Hej alle jer der har svaret, tak for alle jeres svar, og beskeder.
    Jeg har det stadig meget skidt, jeg sidder nu kl 00.00 og overvejer hvilken piller og hvor mange jeg skal tage...
    Jeg kan ikke holde ud at der ikke er noget der gør at jeg føler mig god nok, oven i alt det her, har jeg mistet min mor, hun gik fra min far og droppede alt kontakt med mig, så jeg føler mig i den grad valgt fra, IGEN.

    Jeg er mere end klar over at jeg hænger i en tynd tråd, og ved ikke hvor jeg skal gøre af mig selv mere.

    mvh mig ( der nu hedder håndklæde ;O) )
  • Indstillinger
    Kære lille du.
    Jeg håber du læser dette. Jeg kan godt forstå du har det skidt, når din mor har slået hånden af dig. Men, det er ikke dig hun har afvist, det er hende selv. Hun har kasseret sig selv som værende din mor.
    Jeg synes du skal prøve at ringe til vagtlægen. Måske har de en psykiatrisk skadestue i dit område.
    Jeg har også oplevet den smertelige følelse af, at min mor ikke ville mig. Det var rigtig slemt, jeg havde det ikke rart med den følelse af at være kasseret.
    Min psykolog vente den lige 180 grader, det hjalp mig. Nu er jeg blevet en gammel kone, og jeg tænker af og til på, at det var min mor der kasserede sig selv og den sandhed der lå i min psykologs ord.
    Ring til vagtlægen med det samme.
    Kærlig hilsen Linette.
  • Indstillinger
    Tak for svaret.

    Jeg er desværre ikke klar til at ringe til en skadstue, og slet ikke tage derop.
    Jeg starter til psygiater i morgen onsdag.
    Jeg er meget spændt, men ved at det ikke har gået før, selv om jeg er åben, så syntes jeg bare ikke at jeg for noget ud af det, desværre.
    Kom i dag til at få fat i flere piller, ikke godt. ;O( føler bare at de for mig til at slappe af og kome i en anden verden, ihvertfald for natten.

    mvh mig. ( håndklæde )
Log in eller Registrér for at kommentere.