Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Drop-fod. Information søges!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej - Tak for dit svar; det lyder også til at være en slem omgang, du har været igennem. Det er en hjælp for mig, når du skriver, at man ikke skal give op, selv om øvelsene ikke hjælper. Jeg kan kun lave 2 ud af de 14 øvelser, som jeg har fået - min fod er stadig helt uden bevægelse.
    Også tak for info om det tyse præparat - det vil jeg prøve.

    Venlig hilsen
    Birgit
  • Indstillinger
    Hej.
    Føler meget med dig, men prøver holde det ud og ikke at give op. en gang har jeg læst citat : man skal lave et andet hver dag for en kronisk sygdom, så hjælper det en dag.Du skal også stole på din læge og ikke gå til, at man skal live med smerter. Det var min fejl. Håber virkelig du får det bedre.
    mvh.Nadia
  • Indstillinger
    Hejsa
    Jeg har dropfod på 4. år efter 2 operationer for diskusprolaps. Og jeg har gået med skinne lige siden.
    Fys. har jeg prøvet "det må du lære at leve med - kan evt afhjælpe den sovende stikkende fornemmelse med massagebolde (de små orange med knopper)" Nej det hjælper ikke!
    Dropfod: konstant sovende fornemmelse i underbenet og absolut ingen føling i foden. kan ikke vippe med den eller lign.
    Har prøvet massage, akupunktur, vand gymnastik. ingen fremgang.
    Lægen: "Der er sket uoprettelig skade på nervesystemet - så det bliver ikke anderledes"

    Har fået kontakt til http://www.flexbrace.dk/ Lars laver dropfodsskinner der kun går op over anklen. Rent "kosmetisk" er den kønnere at gå med end de skinner der normalt udleveres hos bandagister til dropfodspatienter.

    Jeg synes det er møjsvært at acceptere at det er en kronisk tilstand. Og jeg er bestemt ingen model og har ej model mål, men jeg synes det er rigtigt svært at finde fodtøj ud over gummisko der passer til en skinne. Og hvor fedt er det altid at gå i gummisko??
    Og hvor fedt er det at gøre sig pæn til familiesammenkomster, fester o.lig. når man så lige skal have den grimme skinne på og gummisko...
    Jeg synes ikke livet er fedt med dropfod :(
  • Indstillinger
    Hej Tulle 1965,

    Tak for dit indlæg - det er jeg meget, meget glad for :-)
    Det er en stor hjælp for mig, når du fortæller, at hverken øvelser med den orange pig-bold, massage eller øvelser har hjulpet dig - forstået på den måde, at jeg også har prøvet det altsammen uden virkning - så nu behøver jeg ikke gå rundt og føle, at jeg ikke har trænet længe nok eller været ihærdig nok. TAK :-)
    Jeg vil bestemt overveje at skifte til den skinne, som du anbefaler og henviser til - og hvor har du ret i, at den sædvanlige jo bare er grim og klodset.
    Mange venlige hilsner
    Birgit
Log in eller Registrér for at kommentere.