Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

migræne

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    En af de meget gode ting her ved Netdoktor er jo netop, at vi kan diskutere alle disse ting, som lægerne – netop fordi de kun lærer om medicinske løsninger – kommer til kort overfor. Derfor er jeg ikke uenig i, at visse mineraler og vitaminer kan være løsningen ved mange lidelser, og jeg har kigget på den hjemmeside, du henviser til, og jo, der er lavet en undersøgelse om Magnesiums fantasiske virkning på nogle forsøgspersoner.

    På samme side er der i øvrigt henvisning til lignende banebrydende undersøgelser af forsøgspersoner, der har prøvet B-vitamin, B2 vitamin og Tanacin/Feverfew med samme fantastiske resultat.

    Jeg bliver dog lidt betænkelig ved, at disse fantastiske midler alle er fra samme firma. Jeg bliver ligeledes betænkelig ved, at det da kan blive en ret så omkostningsfuld affære for den enkelte at prøve først det ene banebrydende middel, der måske ikke har den ønskede effekt, fordi det altså ikke lige var det, man manglede – for derefter at forsøge sig med det næste osv., men sikkert en god forretning for det pågældende firma.

    At migræne ud fra disse ”fantastiske” resultater, er hele årsagen til migræne, er jeg således ikke blevet ganske overbevist om.

    Hvad jeg vil foreslå, er at man går til sin læge og forlanger at få taget nogle blodprøver, der kan vise, om man er i underskud for dette eller hint mineral eller vitamin, og det er desværre korrekt, at noget sådant finder en læge ikke på af sig selv – det skal man selv forlange.

    Persille har f.eks. erfaret at i hendes tilfælde var levertran løsningen.

    Men – i rigtigt mange tilfælde skyldes migræne – hvad enten man vil indrømme det eller ej – altså psykiske betingelser, hvorfor hypnoterapi kan vise sig at være den optimale løsning.

    Migræne kan være symptom på hvad som helst, som Helene også skriver, så at på forhånd afvise en mulighed er nok en dårlig model at bruge.
Log in eller Registrér for at kommentere.