Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Mine store stritører :'(

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Kilroy
    Jeg kan godt forstå du gerne vil have dine ører ordnet.
    Jeg har et barnebarn der har fået det ordnet sidste år, han er ganske vist kun 8 år, men han er utrolig glad for sine "nye"ører, selvom det ene ører skulle reopereres et ½ år senere.
    På Vejle Sygehus fik vi at vide, at det kun var mindreårige børn (0-10 år) de opererede i fuld narkose.
    Så du skal være klar over at din øreoperation vil foregå i lokalbedøvelse.
    Har du fået talt med din mor om din kommende operation?
    Har hun indvilget i at du bliver opereret?
    Du skal vide at der sagtens kan gå op til 2 måneder ialt inden er færdig,her tænker jeg på tiden frem til du kommer til læge, behandling af henvisning/ udsendelse af tid/ indkaldelse til operation, Operation, ophelning af sår med hovedforbinding/ fjernelse af sting ca. 8-10 dage, hovedforbinding om natten for at holde ørene inde på plads ca.14 dage. Så er du klar til at komme ud i verdenen med dine "NYE ØRER"
    Jeg tror ikke du kan nå det inden du starter i gym efter sommerferien, desværre.
    Held og lykke til med øreroperationen, jeg håber du bliver glad for resultatet.
    Mange hjertelige hilsner.
    Rita
  • Indstillinger
    Hej ;D
    Har været ved lægen igår, men han sagde at jeg skulle bare bestille tid ved en ørelæge, og at det var dem der tog stilling til det.
    Så mig og min mor har prøvet at få ringet igår og idag til to forskellige her i Vejle (bor her tilfældigvis også ;D), men ved den ene siger den hele tiden at man skal prøve igen senere, og ved den anden som vi kun har prøvet at ringe til en gang, sagde den at de var igang med en operation.

    Så de laver altså stritøreoperation på Vejle Sygehus? Synes det er bedst med lokalbedøvelse, for har læst mig til at jeg så også kan komme hjem samme dag som operationen.
    Lige nu glæder jeg mig rigtig meget. Og håber at ørelægen vil sende mig videre. Glæder mig til at blive korthåret :) og gå med kasket til sommer :) (hvis det kan nås).
  • Indstillinger
    Hej Kilroy
    I stedet for at ringe, syntes jeg du skal gå hen til ørelægen og få en tid og husk at fortælle at du gerne vil have en afbudstid hos dem, det gør at du kan være heldig at komme til noget hurtigere.
    Ja,det opererer ører på Vejle sygehus, og det er sammedags kirugi, selvom mit barnebarn blev fuld bedøvet var vi hjemme samme dag.
    Jeg håber og krydser fingre for dig at du får en hurtig tid til forundersøgelse så du kan få en tid til operation på sygehuset.
    Hvor er det dejlig at høre at din mor bakker dig op, det glæder mig virkelig.
    Ja, det bliver skønt at blive korthåret.
    PS.Husk at spørge ørelægen hvornår brevet bliver sendt og hvordan det bliver sendt, om det bliver sendt som almindelig brev eller elektronisk. Går der mere end 3 uger inden du får brevet til forundersøgelsen så prøv at ringe op på øre,næse, halsafdelingen for at høre om de har glemt dig.
    Held og lykke med den kommende operation.
    Mange hilsner
    Rita
  • Indstillinger
    NEDEREN!!! I torsdag fik jeg en tid ved en ørelæge... I OKTOBER!!! Mega nedtur!

    Så jeg har nu sammensat en liste af ørelæger i Vejle, Kolding og Fredericia som jeg så vil ringe rundt til på mandag og spørge om hvor lang ventetid de har. Har et par telefonnumre til et par stykker i Århus, hvis jeg bliver nød til dét. Jeg vil ikke give op ;)

    Hvis bare der var en måde at kunne omgå besøget ved ørelægen. Det eneste jeg skal have er jo en henvisning, grr!
    Jeg så inde på http://www.venteinfo.dk at Vejle Sygehus har over 20 ugers ventetid på stritøreoperation, men der var kun et par ugers ventetid i Give Sygehus. Så når jeg engang kommer til en ørelæge, vil jeg spørge om en henvisning til Give Sygehus.
  • Indstillinger
    Hej Kilroy, Midst nu ikke helt humøret.
    Jeg er enig med dig i at det er noget møj.
    Allerførst kan du gå ind til ørelægens sekretær og fortælle hvor meget det går dig på at ha' de ører og bed om en tidligere tid da du ikke kan vente så længe.
    Giver det ikke pote, kan du ringe til Patientvejlederen i Vejle
    Patientkontoret i Region Patientvejledere
    Syddanmark
    Damhaven 12
    7100 Vejle
    Telefon: 7663 1490
    E-mail: patientkontor@regionsyddanmark.dk Hjemmeside: www.regionsyddanmark.dk
    At de på sygehuset har så lang en venteliste skal du ikke tænke på. Der er ventetidsgarantid endnu og den er 1 måned.
    Det er en go' iden med Give Sygehus.
    Mange solskins hilsner
    Rita
  • Indstillinger
    SÅDAN!!! Tog kun ét forsøg til en anden ørelæge i byen, og har så fået en tid i midten af juni. Bliver spændende! :D
  • Indstillinger
    Hej Kilroy
    FEDT;-)) hvor er det bare lækkert for dig, hjertelig tillykke.
    Jeg glæder mig til at høre hvordan der går fremadrettet.
    Hilsen Rita
  • Indstillinger
    Øv, ørelægen sagde nej. Ret nederen.

    Ved sq ikke lige hvad jeg skal gøre nu, jeg havde sådan glædet mig. Jeg vil prøve igen engang, men ikke foreløbig.
  • Indstillinger
    Er ret nederen over at ørelægen sagde nej. Det er SÅ frustrerende. Hvorfor kan min egen læge ikke bare give mig den henvisning????!?? Er bare så ked af at jeg ikke kan få det gjort. Jeg havde sådan glædet mig.
    Jeg aner ikke hvad jeg skal gøre nu. Jeg vil IKKE give op. Jeg vil prøve ved en anden ørelæge, for det her er altså noget som jeg forlængst HAR besluttet mig for??? Så irriterende at sådan noget ødelægger hele planen.

    Jeg har sq helt mistet modet nu, mand. Min mor synes støtter mig ikke engang, hun forstår ikke sådan noget. Jeg MÅ bare snakke med en anden ørelæge.

    AARRRGHHH, BARE SÅ FRUSTRERENDE!!! Bare fordi at min mor ikke fik det gjort da jeg var lille, skal jeg straffes for det NU!!!! Jeg vil ikke lade det her ødelægge mit liv.

    Bare så frustrerende at min egen læge ikke vil give mig en henvisning, selvom jeg ved han kan, og der er så mega lang ventetid på ørelæger. MÅ bare få mig en ny tid, et andet sted! Eller må jeg vel selv begynde at spare op for at få det gjort, men det er bare så unfair. De fleste får det gjort når de er børn, HVORFOR SKAL JEG SÅ STRAFFES FORDI AT JEG IKKE HAR FÅET DET GJORT???!!??? AAAARRRGHH.
  • Indstillinger
    Min historie er nogenlunde den samme som din. Jeg har altid haft flyveører, og gennem folkeskolen var det et sort problem, da drillerierne virkelig svækker på selværden, hvilket stadig gør sig gældende nu hvor jeg er 20. Jeg har en fætter der fik foretaget operationen da han var mindre, og resultatet var fantastisk! Jeg ville også selv gerne have foretaget den, men som enhver anden mor, forsikrede min mor mig jo om, at jeg var dejlig som jeg så ud. Mit personlige syn på mine ører og selvopfattelsen omkring ørerne har dog aldrig forandret sig. Jeg er derfor nået til den erkendelse, at jeg gerne vil have foretaget operationen! I den forbindelse vil jeg gerne høre om erfaringer herom, og om hvad operationen koster, eller om den er gratis?
    Mvh
Log in eller Registrér for at kommentere.